![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() - Evet sonunda uydumuz iniyor arkadaşlar taihi bir ana tanıklık ediyoruz.. Uçuş panellerini açın, kameralar aktif mi sorun istemiyoruz 85757575. denememizde başarılı olmamız gerek.
- Hişşt hacı Paris Hilton donsuz yakalanmış gene. - Hoop arkadaşım, işinle ilgilensene * - Sonunda indi, mucize! Tarihe geçtik süper bir olay.. işte işte ilk fotograflar geliyor. Zııırt pııırt.. - Bu ne nan toz toprak her taraf - Ay kadınları varmış öyle diyorlardı - Yıllardır bunun için mi uğraşıyorduk - Ben demiştim Paris Hilton'la ilgilenelim diye * - Komutanım. - Buyur. - Şimdi bizim bu zamazingo neyle çalışıyor ya, hani dizelse çok yakar diyordum. - Buraya Türk'leri almayın demedim mi size!!! * - Gel abi, gel, gel hooop kaya var orda dikkat et. - Ne yapıyorsun? - Uydunun ayağı yanlış gelmiş hoca böyle olmaz bu iş. Bizim Nuri abi vardı mahalleden herif 2 dakikada şak diye kaldırıma çıkarırdı arabayı. Siz 2 saatte ayağı durduramıyorsunuz be.. Dur arayayım onu da gelsin. - Oooo of * - Hişşt Mark? Olm bana bak bu ay kadınları güzelse hani bir güzellik yaparlar bize değil mi? - What?? - What değil olm anladın sen onu. - No, no.. - Bana bak nan hareket mi çekiyosun bana valla sana bi korum jüpitere gidersin. - Help! help! |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
#2 |
![]() saolasın...
|
|
![]() |
![]() |