|
Aşk, Sevgi ve Evlilik Aşk, Sevgi ve Evlilik ile ilgili herşey . |
Seçenekler | Stil |
12-19-2008, 00:57 | #1 |
Kuru Bir Yaprak Olur Düşersem
Ne zaman bir gurbet türküsü dinlesem! Sessiz sedasız gidişin GELİR! aklıma… Kanım çekilirken damarlarımdan,gülüm! Diyesim gelir, hasretin diken olur batar içime. Nice vedaları ezbere bilirim,ayrılıklardan gebe kalmış sancılı gecelerim, kan ter içinde açılır gözlerim yastığım sırılsıklam! bin lanet gelse dilimin ucuna boşuna, yenildik işte! diyesim GELİR.... Kader kör… Ben dilsiz … Sen sağır… * Ben artık suskun bir dağ, içimden çağlayan sen! Neresin de biteceğini bilmediğim bir isyan gibi dökülüyor,ellerimden ağıtlarım.. gün ışığına korkak gözlerim,seni getirmeyecekse sevaplarım!boynuma yüklensin bütün günahlar benim…, Zaman bir rüzgar ben dalından düşmüş !kuru bir yaprak ,savruluyorum! yolculuğum… Uzadıkça uzuyor… Her yeni gün! beni senden yeniden ayırıyor… * Dönüyor dünya! biraz da! başım dönüyor ya! Aldırma ilacı yok! dönen başımın,yükselen ateşimin,çaresi yok! Ölümün sensizim…. Olur da! Bir gün! kuru bir yaprak olur düşersem! Avuçlarına, bu defa da ezme sakın! Ben olunca kalan acımamıştın ya! yaprak olunca düşen acıma ona da! sen olma! hiç arda kalan.... |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|