|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
03-01-2008, 23:30 | #1 |
Kulağımda hala
Kulağımda hala...beni sevmediğimi söylediğin,içinde acılar biriken,beni diledikçe tüketen,söyledikçe bitiren,bizi bizden eden sözlerin!!! şimdi neyin kavgasını veriyoruz? sence haklı kim? en doğrusu muydu ayrılmak? güzel biten bir ayrılık duydun mu sen hiç? hiç düşünebildin mi biz bitersek BEN ne yaparım? gitme dediğimi hatırlıyorsundur..özlemimi nasıl içime akıttığımı,kokunu bir daha hiç duymayacakmışım gibi sarılışımı,dilimi zincirlere vurup sus kalışlarımı...hesap mı verilmeli?peki kim? yarım bırakan mı üzülmeli kalan için? evet!!!böyle büyük bir sevgiyi göremeyecek kadar kör oldugu için,ardında kanlı gözyaşları bıraktığı için,pişman olmayacagını düşündüğü için,içi rahat uyuyabilecegini sandıgı için,başka aşklarda başka kokularda aradıgı için sevdayı...yarım bırakan üzülmeli!!! kalan mı üzülmeli yarım bırakan için? evet!!böyle zamansız ortada kaldıgı için,sevgisini gösteremediği için,yıllarını harcadıgı için,uğruna gözyaşları döktüğü için,pişman oldugu için,herseyden çok sevdiği için,bittiği için,terkedildiği için belkide terketmek zorunda kaldıgı için,duvarlarla konusacagı için,tablalar hiç boş kalmayacagı için,fotograflar yaşanmışlar düşler hayaller umutlar güller sözler gözler hep elinde kaldıgı için kalan üzülmeli!!! ve bazen her büyük aşk bitebilmeli... Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 640x480 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|