![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() emrah...
emrah bak senin başlığı kilitlemişler haayııııııııır!!!! kitlemeyin abiler bu forumda yeniyim admin e sölicem annee!! yapmayın acıların cocuğuyum ben ---------------------- -emrah lan ben admin: hadi foruma gidelim -ben forumdayım zaten abi bu konuyu açana teşekkür ET -et mi? ettt mi? -evet abi et -o etleri yememeliyiz gülcan -diddir git lan kafamı buluon!!! ------------------ -Emrah koooooooooooş +Noldu abi yinemi -Yok lan ne diycen diye merakettim ------------------------ -bakkal amca kanım çok ısındı sana baba diyebilir miyim? *ama ben senin dayınım Emrah -nolamaaz! Benim hiç babam olmadı dayı biliyor musuuun? --------------------------- +emrah smileye bak - aa ben ! saol amca benim hiç smileyim olmamıştı --------------------------- emoş koş sevgilin geldi _ -keretaya bak nasılda sevindi ! olm senin sevgilin yok ki şaka yaptık lem zuaha çok yaşa e mi _ben acıların çocuğuyum ------------------------- _admin sizden bir şey reca ederbilir miyim? -söyle Emrah _tek istediğim kardeşim gülcan’ıda üye yapın ---------------------------- -Emrah sivilcen patlamış! -Sivilcem yok benim hani yetimim ya hani öksüzüm ya abii -Dittir dit lan bunada bişi denmio ----------------------------- -Emraah ben senin amcanım -Hadi lem amcam yok benim bizi yanlız bırakırken nerdeydin sen hee hee -Şeyy ee o zaman ben senin yengenim -ee sende bi karar ver be amcam mısın yengem misin belli diil ------------------------------ emrah acıların çocuğu sahne 3 nuri alço emrahın annesini bıçaklamıştır -annee -emrahh -annee -emrah -üff anne ne bu böle ya sürekli birbirimize anne emrah mı dicez -oğlum bak ben ölüorum hadi kendinize iyi bakın -hayır anne ölemezsin -emrah ben ölüorum ben ölürsem eğer dolapta bezelye vrdır buzlukta onu al bi güzelce pişir gülcanla yersiniz üstüne baharat da katarsan ayrı bi tatda yaratabilirsin -tamam anne |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
#2 |
![]() ![]() ben sana bi gün bi emrah taklidi yaparım canım böyle okumakla olmuyo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() olur tamam kontör alayım bi ara
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |