|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
Seçenekler | Stil |
12-07-2007, 16:42 | #1 |
Komik Net Dörtlükleri
Teknoloji dedim , bilgisayar aldim.
O da yetmedi internete baglandim PC Personel Computer demekmis anladim WEB sayfasi hazirlamaya basladim ____________________________________ Arkadas dedi chat denen bir sey var Karsinda milyonlarca insan var Arada çiksa da bir kaç davar Bu alemde çok sey var _____________________________________ Buldum bir SCRIPT yükledim bilgisayara Isin yoksa kanal kanal kiz ara Yakisikliyim diye gel de anlat bunlara Fotografda yok ki göndereyim de inansinlar bana ____________________________________________ Sonunda buldum bir kiz inandi bana Olmusum gözünde bir numara Ben oldum Mecnun o oldu Leyla Bu ask bitmez dedim gitse de mezara __________________________________________ Askim için gece gündüz bekledim Belki gün gelir , evleniriz dedim Telefonumu verdim aramasini bekledim Gün geldi GAY oldugunu ögrendim ___________________________________________ Leyla dedigim çikti Kerem Bundan sonra ben neylerem Utanmadan bir de yollamis resim Bu CHAT ten kaçti hevesim _____________________________________________ Arkadaslar gülsün dursun, Ben ugruna yedigim BANlara yanarim Zaten olsaydi birazcik sansim Sanal alemde OP (@) olarak dogardim Belki bir Alman, bir de Ingiliz tavlardim ____________________________________________ Gel zaman, git zaman bir kiz buldum Telefon açtim sesini duydum Resmini görünce havalara uçtum Bu sefer IRCyi gözünden vurdum ______________________________________________ Yine bir gün CHAT yaparken Gizliden bir HACKER bizi dinlerken Yollamis adima telefonunu Bir gün sonra aldi elimden yavrumu _____________________________________________ ihaneti kirdi umudumu Nickini gördükçe bükerim boynumu Halbuyki onun için bozmustum Klavyemin A-S-K-I ve M tusunu ____________________________________________ Gün geldi OP (@) oldum CHAT isini hayra yordum Kimmis o HACKER onu da buldum Bilgisayarina FORMAT i koydum _____________________________________________ Terkeden askim döndü geri Gelir gelmez VOICE (+) istedi Meger gözü OP (@) umdaymis Arkadasa söyledim , hemen kickledi ______________________________________________ Oysaki ne çok sevmistim Askindan WEB sayfalarina düsmüstüm Artalana resmini koymustum Belki inanmazsin ama Hatta ve hatta IP numarani ezberlemistim |
|
|
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|