![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
|
Seçenekler | Stil |
|
![]() |
#1 |
![]() Klasik Öğretmen Sözleri
- Bunu Sinavda Sorarim. - Ben Bunlari Zaten Biliyorum. - Buna Benzer Sorular Üniversitede Sik Sik Cikar. - Bi İnsan Söyleneni Bi Defa Da Anlar. Afedersiniz Siz Aptalmisiniz?? - Arka Taraf Konusmayi Kesin! N'oluyor Orda!! - Bunun Hesabini Sinavda Sorarim! - Burayi Dikkatli Dinleyin. - Bi Cok Ögrenci Burda Hata Yapar! - Konusmak İsteyen Disari Ciksin! - Kapi Acik. Sizi Zorla Getirmiyolar Buraya!! - İstemiyorsan Gelme! - Kimler Ödevi Yapmadi. - Ödevleri Yapmadan Gelmeyin. - Bizim Zamanimizda Velilerimiz Eti Senin Kemigi Benim Derlerdi! - ( Sinavda ) Kimse Kimseye Bakmasin. - ( Sinavda ) Su Andan İtibaren Herkes Birbiriyle Küs! - ( Sinavda ) Kopya Cekeni Yakarim. - ( Sinavda ) Oglum/kizim Bi Daha Görmeyim. - ( Sinavda ) Oglum/kizim Kagidini Ver. - Beni Aptal Yerine Koymayin. - Ben Ögrenciyken Hic Kopya Cekmezdim. - ( Bir Soru Cözerken ) Oglum/kizim Kac Defa Söylicem Orasi Öyle Degil!!! - ( Tahtada Bir Soru Cözerken ) Yanlis Otur Yerine! - Bu Konuya Fazla Girmeyelim İleride Göreceksiniz. - Sinava İyi Calisin. - ( Nöbetci Ögretmenler ) Oglum/kizim Hadi Sinifiniza Gecin Ziliniz Caldi. - ( Derse Gec Kalinca ) İlk Zil Ögrenciler İcindir İkinciside Bizim İcin! - Git Müdür Yardimcisindan İzin Kagidi Al! - Cik Disari!! - Siz Evinizde De Mi Böylesiniz. - Tahtayi Silin. - Neden Calismadiniz. - ( Her Hangi Bir Ögrenciye ) Dersleri Serdin. Artik Hic Calismiyosun. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
#2 |
![]() - ( Sinavda ) Su Andan İtibaren Herkes Birbiriyle Küs!
böle eğitim anlayışı olmazki kardeşim milletin arasını bozuyo bide öğretmen olucak yav ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|