![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() * .ikisi de devamlı sorun çıkartır ve sorunu halletmeniz saatlerinizi hatta bazen günlerinizi alır.
*.ikisi de elektrik almak ister. *.ikisi de hiçbir sey yapmiyormus gibi gözükse de arkaplanda kullanicidan habersiz bir çok is yürütürler. *.ne kadar çok paranız varsa o kadar iyi "donanım"lısına sahip olursunuz. *.ikisinin de durup dururken niye bozulduğunu anlamazsınız *.ikiside aliskanlık yaratır.. *.verim almak için ikisine de nazik davranmak gerekir *.ne kadar iyisini alirsaniz alin, 2-3 sene sonra daha iyisi çikacagindan degistirmeniz gerekir. *.ikisi de erkekler için olmazsa olmazdir. *.ikisini de ne kadar iyi kullanirsaniz kullanin sac bas yoldurtan cins!lerdir. *.parmaklarinizi dogru kullandiginizda her ikisinden de guzel tepkiler alirsiniz *.ikisi de zaman zaman error verebilir *.ikiside hassastir,sagi solu pek belli degildir. *.ikisi de bozuldugunda dediginiz hiçbirseyi yapmazlar. *.ikisinin de bellekleri inanilmaz gucludur. dolayisiyla dikket etmek gerekir. *.ikisinin de baskalari tarafindan kurcalanmasi sevilmez. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
#2 |
![]() hahahaha çok dogru sözler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() tam isabet
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() son çok çekmişe benziyorsun..heheh
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ah aah hiç sorma nehir
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() yorumlar için saolun
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() bu kadar oratk nokta olduğunu farketmemiştim...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() bende bilmiyordum valla
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |