sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > SAĞLIK - KADIN-ERKEK-CİNSELLİK > Kadınlar Kulubü > Yemek Tarifleri ve Mutfak Muhabbetleri > Mutfakta Püf Noktalar
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi


Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 05-10-2008, 15:55   #1
Kullanıcı Adı
morciii
Arrow Kızartma için faydalı bilgiler

* Kızartılacak malzemenin yağı fazla çekmemesi için una ya da galeta ununa bulanmalıdır ve kızardıktan sonra da kağıt havlu üzerine alınmalıdır.
* Kızartmayı bol yağda yapmak gerekir. Bu suretle besinin havayla teması önlenir.
* Kızartmaya başlamadan yağın tütmesini beklemeyin. Beklemek yağın yanmasına neden olur.
* Tereyağında kızartma yapacaksanız ve yağınız sürekli kararıp yanıyorsa içine bir-iki damla sıvı yağ katın.
* Patates kızarırken fazlasıyla yağ çeker. Bunu önlemek için patatesleri kızgın tavaya atmadan önce süt dolu bir kabın içine koyun. Hem yağ çekmez hem de lezzetli olur.
* Herhangi bir şeyi kızarttıktan sonra, yağı ikinci bir defa daha kullanmak istiyorsanız bu yağı ince bir süzgeç veya ince bir tülbentten süzün
morciii isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Okunmamış 05-10-2008, 15:57   #2
Kullanıcı Adı
kAcAhK
Standart

ama abla kızartmanın faydası yokki besindeki bütün etkenleri öldürüyo ki..
kAcAhK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 05-10-2008, 16:15   #3
Kullanıcı Adı
morciii
Standart

ona kalırsa herşeyi pişirmeden yememiz lazım muhi tüm besinlerin piştikten sonra besin değeri ölür o yuzden az pişirin diyor doktorlar...

neyseee yaa Allah sağlık versin
morciii isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 05-10-2008, 16:17   #4
Kullanıcı Adı
kAcAhK
Standart

amin de bu doktorlara göre biz ineğiz o zaman otmu yicez bi ya offfff...
kAcAhK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 05-10-2008, 17:20   #5
Kullanıcı Adı
MetinCeylan
Standart

muhi ne bulduysan yiyeceksin
MetinCeylan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 05-10-2008, 19:35   #6
Kullanıcı Adı
NOYAN
Standart

Alıntı:
* Kızartılacak malzemenin yağı fazla çekmemesi için una ya da galeta ununa bulanmalıdır ve kızardıktan sonra da kağıt havlu üzerine alınmalıdır.
bunu öğrendiğim iyi oldu, sağolasın.
NOYAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 05-11-2008, 00:27   #7
Kullanıcı Adı
morciii
Standart

rica ederim ne demek
morciii isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
 

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz aktif değil dir.

Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı


Saat: 21:55


lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum SEO by Zoints
SonForum.org 2007-2025

2007-2025 © SonForum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı