02-15-2011, 00:42 | #1 |
Kıymetini bilemedik Efendim...
Şefaat hazinenden bahşettin ümmetine Maalesef hissemizi alamadık efendim Gafletimiz diz boyu muhtacız himmetine İstikamet üzere olamadık efendim Biz senin kıymetini bilemedik efendim Âlemi teşrif ettin nurunla rahmetinle Yeryüzünde Muhammed Arş’ta ism-i Ahmet’inle Ünsiyet kuramadık cehdinle zahmetinle Hikmetini arayıp bulamadık efendim Biz senin kıymetini bilemedik efendim Senden olan zerrenin biçilmezken pahası Sırt çevirdik ikrama yok mu dedik dahası Sarhoş etti kalpleri dünyanın rayihası O mübarek kokunu alamadık efendim Biz senin kıymetini bilemedik efendim Mukaddes emaneti bizler talan eyledik Sen doğru ol dedikçe bizler yalan söyledik Kaybettik aslımızı kimiz, neyiz neyledik Kimliğimize karar kılamadık efendim Biz senin kıymetini bilemedik efendim Hâkim kıldık hayata arzu, istek, hevayı Değerler altüst oldu unutunca davayı Terk ettik tefekkürü büyüttük masivayı Ruhunun çeşmesinden dolamadık efendim Biz senin kıymetini bilemedik efendim Komşumuz aç susuzken yedik içtik doymadık Mazlumların âhını hissetmedik duymadık Kardeşimizin yerine kendimizi koymadık Ne saadeti, ne derdi bölemedik efendim Biz senin kıymetini bilemedik efendim Müjdeler verdin kişi sevdiğiyle beraber Hediyeydi lütuftu, kurtuluştu bu haber Buna rağmen sevgide olamadık seferber Muhabbet kapısını çalamadık efendim Biz senin kıymetini bilemedik efendim Her kelam hayat buldu süzülünce dilinden Emin olsunlar dedin dilinden ve elinden Bizse kurtulamadık o riya vebalinden Dosdoğru bir hizaya gelemedik efendim Biz senin kıymetini bilemedik efendim Aşkına, hürmetine bu canı taşıyoruz Kuluz bu yüzden haddi hududu aşıyoruz Kaybetmedik yine de umutla yaşıyoruz Affet n’olur yolunda ölemedik efendim Biz senin kıymetini bilemedik efendim Uğur Işılak |
|
|
|
02-15-2011, 02:18 | #2 |
Emeğine sağlık
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|