![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
|
Seçenekler | Stil |
|
![]() |
#1 |
![]() Kılıbık Erkeğin şiiri
-------------------------------------------------------------------------------- Hanimim Ne Derse çikmam Onun Sözünden Ne Arzu Ettiğini Keşf Ederim Gözünden Saygi Gösterip Ona Sabah Erken Kalkarim Ortaliği Süpürür Sobamizi Yakarim Çayimizi Hazirlar Soframizi Kurarim Bu Arada Uyanir Sultanlar Gibi Hanimim İbriği Tasi Alip Eline Su Dökerim Hizmetimi Beğenir Taktir Eder şekerim Evi Badana Eder Duvarlari Sivarim Elimden Her iş Gelir Tahtalari Ovarim Sinirliyim Titizim Terstir Biraz Damarim Yirtik Sökük Gördüm Mü Hemen Alir Yamarim Sporu çok Severim Salincaği Sallarim Çoçuk Doğdu Doğali idmandadir Kollarim Biraz Müşkülperestim Her Yemeği Beğenmem Gururluyum Hanima şunu Pişir Demem Ev işine Karişamam Herkes Gibi Aşiri Haftada Bir Yikarim Biriken çamaşiri Kimseye Boyun Eğmem Temizlerim Ocaği Misafir Günümüzde Toplarim Dört Bucaği Hanima Fincan Cezve Getirdim Kahireden Kahve Pişirmem için çağiri Daireden Dalar Kariştirirsam Sekerliyle Sadeyi Oklavanin Altinda Veririm ifadeyi __________________ |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|