|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
Seçenekler | Stil |
07-23-2008, 13:17 | #1 |
karaktere göre yemin çeşitleri..
Vallahi darbukaya gerileyimde vurulaa vurula delineyim be ablam be,
gencligimi yasamak nasip olmaya ya [cingene] Allah canimi alsin, surdan suraya gitmek nasip olmasin ki [mahalle guzeli] Allah belami versin, anam avradim olsun abi, yeminle abi, abi? [l sayisina oranla delikanli] iki gozum onume aksin ki ben yapmadim [ilkokul ******] cennet yuzu gormeyeyim [kofti imam] ******mu keserim [gecekondu sahibi] bana da ahmet demesinler [mehmet] şerefsizim be bu borcumu ödemezsem [şerefsiz] bak yalansa dünya alem şeyetsin. [motor] yada [Nonoş] allah kur'an çarpsın ki [abdestsiz namaz kılıcı] gelmişini geçmişini... [tarihçi profesör] ölümü öp bak [nekrofili] anam babam ölsün ki.... [Hain Evlat Ökkeş] davul olayım e mi [zurna] kutuplara düşeyim bak [bedevi, bahtsız olamayanı] klavyem parçalansın ki... [yazılımcı] yalanım varsa şeyetsinler [hayat kadını] yalan söylüyosam zincirleme kaza yapiim [demir bükey] microsoft batsın ki... [bill gates] erkek olayım ki... [duygu asena] tepegözüm önüme aksın ki ya valla bak!.. [cyclops] ekmek kuran carpsin [din dersinden cikmis ilkokul ******] şerefsizim bah..[kro] yeminle [duzenbaz] |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|