|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
07-16-2010, 12:25 | #1 |
Kalkamadım.
Her gidişine ayrı anlam yüklüyorum Yapma Allah aşkına Ya hep kal benimle söz etme gidişlerden Ya da silinsin isminde cismin de Oynama benimle dengemi bozuyorsun Aşkı yaşayacak yürek bırakmıyorsun insanda Böyle değildin sen ne oldu sana Bittiyse heyecanın bileyim bende Seni çok seviyorum diye başlayan ve ama ile devam eden cümleleri duymaktan bıktım Seviyorsan seviyorsundur aması olmaz bu işin Üstelik bir cümlede ama varsa bir önceki yargının hiç bir önemi yoktur artık. Seni çok seviyorum ama birlikte olmamız imkansız İmkansız diyebiliyorsan eğer sevmiyorsun demektir Bahanelerin arkasına sığınma İnsanların hayatına sorgusuz sualsiz girip darmadağın eden Sonra da hiçbir şey söylemeden gitmeye çalışanlardan nefret ediyorum. Böyle misin sende gerçekten gitmek mi istiyorsun Yürekli ol biraz hadi konuş söylemek istediğini söyle İki çift sözü hak etmedi mi bu aşk Yaşanılan bunca şeye hiç mi saygın yok Gittin. Bir yıkım gibiydi gidişin Sen adım adım uzaklaşırken benden Çöküp kaldı bedenim olduğu yere Nice terk edişlere dayanan yürek bu kez yenilmişti Bu kadar zayıf değildim ben kalkmalıydım Kalkamadım. Gittin. Oysa geldiğin gün gideceğini biliyordum Hazırdım gidişine Kaçak zamanları yaşıyorduk Zaman bitecek ve sen gidecektin Bense gidişinin ertesi günü Hayatıma kaldığım yerden yeniden başlayacaktım Başlayamadım. |
|
|
|
07-16-2010, 12:39 | #2 |
güzel şiirdi teşekkürler kelebem
|
|
07-16-2010, 12:43 | #3 |
Sana beğendirdiysem ne mutlu bana :a012::a012:
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |