![]() |
![]() |
#1 |
![]() Tam seni soruyordum”;deyişini duymuştum ilk benim olduğunu sandığımda. Kalbim ağzıma geldi ![]() Seni algılamaya başladı beynim; Karşımdaydın ![]() Yıldızlarda aramıştım gözlerini;ay;dan başka bir şey yoktu gökte yüzünü benzeteceğim ![]() Oysa şimdi uzansam dokunacaktım sana. Uzandım;Bilmem kaç bin wolt elektrik yayıldı vücuduma. İşte o an vermiştim ellerine kalbimi. Defalarca gelmeler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kandil gecesi yeminler savurduk rüzgara;Allaha ulaştı ruhumuz. Onun önünde döküldü dudaklarımdan o iki kelime;benimle evlenir misin? Çılgın bir evet sonrası benimdin artık!Ölmek ne güzel olacaktı seninle. Dudaklarımın değmediği yer kalmamıştı yüzünde ![]() Söz vermiştik ilk çocuğumuzun adını sen ikincisininkini ben koyacaktım. Şimdi benim ilk kız çocuğumun adı senin adın olacak. Evimin hiçbir yerinde şark köşesi hiçbir köşesinde abajurlar olmayacak; yerlerde puf puf minderlerde. Duvarlarımın rengi hiçbir zaman siyah beyaz olmayacak mesela. Annenin ellerini hiç öpemeyeceğim ![]() ![]() Hatırlarmısın? Pırıl pırıl bir Pazar sabahı kıpır kıpır bir kalp elinde bir çiçekle merhaba dedin anneme;nasılsınız teyzeciğim anne demeye çoktan razıydın belki ama dil varmıyor bazen bilirim. Anacığımı ilk kez böyle içten sarılır gördüm bir kıza ![]() Kalbinin tüm renklerini taşıyan bir çiçek yumağı getirmiştin ![]() Nefes aldığın her yerinde yaşıyorsun evin.Ben daha ne kadar yaşarım bilemiyorum. Odamda;resimlerinin önünde gerçeğe dönüşmüştü hayâller. Şeker olmuştum sana;sonra tepsi ![]() Üç vakte kadar görüşmek dileğiyle ayrıldık evden ![]() ![]() son olduğunu nereden bileyim.. Sarıya boyanmış bir aracın camıydı aramıza giren ![]() ![]() ![]() Yokluğuna duyduğum ağlamaklı bir isyandı kalbimde varolan. İki elim cebimde boynum bükük tuttum evimin yolunu ![]() Bir yada birkaç hafta kat üstüne kat çıktık gönül arsamıza;gözlerin temeli ![]() Yine bir kandil gecesi;Allahın huzurundayım; beni bıraktığın yerde ![]() seni beklediğim yerde; Sen!yoksun. Ben!yalnızlığımla birlikte ![]() Bir kez daha yemin ediyorum seni seviyorum;canım yanıyor! Efkar dağıtmak için o malum yere bir ömrü bir çırpıda bitirdiğimiz terasımıza çıktım. Bir dolu efkar alaşağı etti beni. Boş sandalyeler ![]() ![]() Ardımda bıraktığım bir damla göz yaşına sormuşlar seni ![]() Seni en çok terasımızda özleyeceğim biliyor musun! Saat geç oldu beklememin bir amacı yok ![]() Şimdi aşkımızın mumlarından yak bir tane. Bak o yanan benim! Titreyen kalbim ![]() Alevi değil mumun ![]() Eriyip akansa göz yaşlarım; Üzülme çok kalmayacağım ![]() Birazdan biterim.. Akılda sen ![]() ![]() sevişip aşkı doğurdular yine Bir şiirle başlamıştın sen yine öyle bitiyorsun işte ![]() Eve nasıl geldim hatırlamıyorum desem yalan değil.Kapıyı anacığım açtı yüzüme baktı ![]() ![]() ağladım;ağladı. Göz yaşlarımı sildi ![]() Sen yalnız beni değil anamı da ağlattın! Sarıldık ne zaman ayrıldık bilmiyorum.. Yazdı geldin; Kıştı gittin! Kalbime kar yağdı. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|