sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > EĞİTİM - ÖĞRETİM - KARİYER > Liseler ve Üniversiteler
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi

Liseler ve Üniversiteler Lise ve üniversite ilgili her paylaşım burada.

Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 01-08-2010, 12:12   #1
Kullanıcı Adı
denizci
Standart Kadıköy Özel Doğuş Lisesi

Doğuş Eğitim Kurumları; ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunacak bilinci ve gücü kazandırmak amacıyla 1974 yılında lise olarak eğitim-öğretim hayatına başlamıştır.

1985 yılında Doğuş İlköğretim Okulu, 1987 yılında Doğuş Anaokulu açılmıştır.
1993 yılında "Atatürkçü Gençliğin Sesi" sloganıyla Türkiye'nin ilk okul radyosu olan Doğuş FM (106.5 frekansıyla) yayın hayatına başlamıştır. 1

Doğuş Eğitim Kurumları, 1994 yılında öğrencilerinin dünyadaki küreselleşme sürecine uyum sağlamaları amacıyla Uluslararası Okullar Avrupa Konseyine (IECA: Independent Educational Consultants Association) başvurmuş ve asil üye olarak kabul edilmiştir. Çağdaş eğitim verebilmek için Batı' ya bir pencere açan Doğuş; Uluslararası Bakalorya Organizasyonuna (IBO: International Baccalaureate Organisation) kabul edilmiştir.

1995 yılında yeni bir halka eklenmiş, matematik ve fen bilimlerinde üstün yetenekli öğrencileri yetiştirmek amacıyla Doğuş Fen Lisesi eğitim öğretim hayatına başlamıştır. Aynı yıl Doğuş Eğitim Vakfı kurulmuştur.

1997 yılında ise Doğuş Üniversitesi öğretim hayatına başlamıştır. Doğuş Üniversitesi bünyesinde 2002' de üniversitemizin misyonuna toplumsal hizmet boyutu da eklenmiştir. Kısa süreli eğitim programları, sertifika programları, halka açık seminerler ve kurumlara özel eğitimler düzenlemek amacıyla Doğuş Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi
(DOĞUŞ-SEM) faaliyetlerine başlamıştır.

Kadıköy ilçesi Acıbadem semtinde anaokulundan üniversiteye tüm öğretim kademelerinde, kampüs oluşumu çerçevesinde çalışmalarını sürdüren Doğuş Eğitim Kurumları, ülkemizdeki okul öncesi okullaşma oranına katkı sağlamak amacıyla ikinci anaokulunu 2004 yılında Çamlıca'da faaliyete geçirmiştir.
  • Çamlıca Anaokulu

Adres : Altunizade, Kısıklı Cd. No:115
    34662 Üsküdar/İstanbul

Tel : 0 216 422 79 90-91
    Faks : 0 216 422 79 92
    E-Posta : [email protected]

• Acıbadem Anaokulu - İlköğretim Okulu - Lise Fen Lisesi

Adres: Acıbadem, Kadıköy 34722 İstanbul

Tel: 0 216 544 55 77
    Acıbadem Anaokulu Faks: 0 216 428 60 72
    İlköğretim Faks: 0216 545 85 73
    Fen Lisesi Faks: 0 216 340 51 90
    Lise Faks: 0216 339 80 36
    E-Posta: [email protected]
denizci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)