![]() |
|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
|
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() Kaçarken; sana gittiğimi görme ![]() -1- Ben sabahına düşmüş kahırım Ellerinin çatlığına sinmiş ağrı, Geceyim üstelik örtünce üstüne Bütün güneşleri. Gördüm, açılırken denize İnen dalgaların İpil ipil rüya sızdırıyordu Parmaklarından. Oysa sen, vardın. Vardın da Uçurum gibi vebal olunca İntiharım, kayboldun. Bulma kendini, yitirilmiş ezberin Kayboluşunda tutsak aşk Ateş iziyle sürünüyor göğsüme Ve feryat sokağında Çığlığım, gittiğine gömülüyor. -2- Bilme, adımları yırtarken takvimler Peşine düşmüş gölgemi Bir çocuk takibinde Parçalatıyorum. Bir kuş konuyor pencereme Hüzün diyor, giderken kalmış Al sakla. Bırakmıyorum, hazanım! Giderken sen miydin yoksa Ben miydim karanlık Sızarken düşler saçlarında. İntihar, bıraktı düşken duman Sanki sen gibi, görmedim asla Bilmiyorum bu yüzden Sus mu, yok mu, çığlık mı? Sanki siyah, maviden kayıp Bulaştı ezberime yalnızlık. -3- Tırıs bırakır her seyisin nöbeti Açılır oysa bir şiir ki kan gibi Düşerken şairin içine eğirir Sonra aşkın yumağında sevgili Örerken sonsuzluğu boşluğa Düşer gölgesi, elem sanırsın Vehim işliğinde kalma! Giderken ikimizdi Kalırken yalnız. Lamın havar, cimin ikindi Şimdi hangi güzün sesi Açılacak, yelken diye kapıp nun’u Seni yazdıracak Hayır, yas, bağrımda deprem Kırarken seni uzaklık Anladım, alnımdaki hüzünsün |
|
![]() |
![]() |
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|