Çocukluğumdan beri dişçi olmak istiyordum ve sonunda tıp fakültesini bitirmeyi de başarmıştım. Kendi diş kliniğimi açmak için para biriktirmem lazımdı, bunun için de öncelikle bir işe girerek yeteri kadar birikim sağlayıp sonrasında kendi isteğimi yerine getirebilirdim. Ancak mezun olduktan sonraki uzun süreler boyunca iş arayışlarım olumlu bir şekilde sonuç vermemişti. Ardından bir arkadaşımdan aldığım tavsiye ile Yöntem Akademi adı verilen bir yer buldum. Burada bir süre işyeri hekimliği üzerine aynı okulda aldığım gibi bir eğitim alacaktım ve aldığım bu eğitim ile işyerlerinde hekimlik yaparak birikim sağlayabilecektim. Bir süre eğitimleri aldıktan sonra işyeri hekimliği yapmak için bilgilere sahip oldum ve ardından da işyerinde hekimliğe başladım. Bir müddet çalıştıktan sonra yeteri kadar birikim sağlayınca diş kliniğimi açma işlemlerine başladım. Artık önümde hiçbir engel kalmayınca sorunsuz bir şekilde kliniğimi açmayı başarmıştım. Şu anda ise bütün işlerim tıkırında gidiyor ve hayalimi gerçekleştirebildiğim için de çok memnunum. Yöntem Akademi sayesinde hayallerimi gerçekleştirmiştim ve gerçekleştirmeye devam ediyordum. Eğer siz de tıp fakültesi mezunu olup bu tarz hayaller peşinde iseniz Yöntem Akademi bu hayallerinizi gerçekleştirmek için önemli bir adım atmanıza yardımcı olur. İşyeri hekimliği hakkında daha fazla bilgi almak ve iletişime geçmek için
https://www.yontemakademi.com.tr/isy...imligi-egitimi sayfasını ziyaret edebilirsiniz.