![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
|
Seçenekler | Stil |
|
![]() |
#1 |
![]() işte yılın fıkrası
![]() -------------------------------------------------------------------------------- Kadin gece yarisi uyandiginda kocasinin yatakta olmadigini gorur. Kalkip mutfaga gittiginde kocasini yasli gozlerle kahve icerKen bulur. -"Ne oldu, neyin var" diye sorar. -Adam:"40 yil onceki ciktigimiz gunleri hatirliyormusun?" Kadin cok duygulanir. Demekki kocasi 40 yil onceki yillarini hatirlayip, uyuyamamistir. -"Evet" der duygulu bir sesle. Adam:-"Daha liseyi yeni bitirmistik ve sen 18'ine girmek uzere idin." -"Evet" der kadin o gunleri hatirlayarak. -" Bir gun annen evde yoktu ben size gelmistim.Hatirliyormusun?" -"Evet " !der kadin gulumseyerek. -Adam:"Annen eve erken gelmisti ve bizi yakalamisti, hatirliyormusun? -" Kadin "Evet" der buyuk bir sevgiyle. Kocasinin her detayi hatirlamasindan memnun ve mutlu. Adam:-"Annen odasina gitmis bir silah ile gelip silahi basima dayamis ve ya kizimla evlenirsin yada seni 40 yil hapsegonderirim,daha 18'ine bile basmadi" demisti. Hatirliyormusun?" -"Evet" der kadin gulumseyerek. Adam gozlerindeki yaslari siler ve buyuk bir ic çeker: -"Bugun hapisten cikiyor olacaktim !! |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
#2 |
![]() ![]() o kadar pişman yani ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |