![]() |
![]() |
#1 |
![]() 22.09.1980 de Hatay ‘ın İskenderun ilçesinde doğdum Aslen Hatay\Hassa’lıyım. Fakat doğma büyüme Payas ta oturuyorum. İlk Okulu Payaş ta okudum oradan Ortaokul için Hatay\Kırıkhan Anadolu lisesine gittim. 4 yıl yatılı Beyazid-i Bestami Talebe yurdunda kaldım. Orada Dini Eğitim de almış oldum. Liseye Payas Lisesinde devam ettim. 1 sene dershaneye giderek ardından Mustafa Kemal Üniversitesi Dörtyol Kampusünde 2 yıllık Bilgisayar Programlama bölümüne başladım.
Okulun 2. senesinin son döneminde bazı sorunlar yüzünden okulu bıraktım. Ve Dörtyol’dan Payas’a geri geldim . Geldikten 6-7 ay kadar sonra lise arkadaşımla evlendim. Sudenaz(4) ve Mehmet Furkan(1) adında 1 kızım 1 oğlum var ![]() Şu an Payas Belediyesi Bilgi İşlem şefi olarak çalışmaktayım. Bilg. Programcısıyım , konuşma ve yazışma olarak iyi düzey de ilgilizce ve bunun yanında azda olsa almanca ve arapça bilirim..Halen AÖF Maliye 4. Sınıf Öğrencisiyim . Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim ![]() Saygılarımla .... |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
#2 |
![]() saolasn
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Abi Süper Anlatım Yaaa Vay Allah Cocuklarını Sana Bagışlasın Abim Benim eminimki Onlarda Büyüdüklerinde Seni Gibi Başarılı Olacaklardır...
![]() Saygılarımla Azrail Kardeşin... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() maşallah daha ne olsun
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() tskler güzel bir paylasım olmus
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() saol abi güzel tanıtmışın kendini
Allah çocuklarınla ve eşinle mutlu huzurlu ve sağlıklı bir hayat nasip etsin sana |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Çok teşekkür ederim arkadaşlar sağolun
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() çok teşekkür ederiz paylaştığın için .
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Ben tşk ederim yorumun için
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |