|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
12-05-2008, 12:57 | #1 |
İsTaNbUl
Sen koca adam sen ağlayan adam biliyormusun Istanbul ağlıyor,ben ağlıyorum her gidişin ağıtlar yakıyor en çok da tebbesümüm donuyor dudaklarımda gözyaşlarım donuyor bir bıçak gibi saplanıyor yüreğimde yokluğun sensiz yürüyemiyorum bu sokakları bu havayı sensiz soluyamıyorum kimse farkında değil ama senin yokluğuna dayanamıyorum... Istanbul acıyor halime Istanbul soruyor seni her yere bir türkü mırıldanıyorum kavuşamıyanlara taşına toprağına kendimi arıyorum bu sokaklarda gece karanlığında sokak lambasının altında sana sıkı sıkı sarılmamı hatırlıyorum hüzünlü hikayeme dalıp dalıp gidiyorum bu hüzün beni korkulara bağlıyor kimse farkında değil ama gözlerimdeki akan yaşı durduramıyorum. .. şu esen meltem rüzgarları senin kokunu getirecek bekliyorum rüzgazları topluyorum dua ediyorum bir yaz yağmuru yağıyor üzerime güvercinler kanat çırpıyor perde perde bir vuslat hasretliğinde böyle bir sessizlikte Istanbul ağlıyor bu gece Istanbul acıyor halime Istanbul soruyor seni her yere kimse farkında değil ama Istanbul sustu sabaha karşı ve ben hala ağlıyorum alıntı |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|