![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() alttaki İş Başvuru Formunu Dolduran Mehmet Tartar`ın Başvuru Formuna Yazdığı Cevaplar;
1-adınız Soyadınız: Mehmet Tartar 2-yaşınız : 28 3-şirketimizde Hangi Pozisyonda Çalışmak İstersiniz? mümkünse Yatay Bir Pozisyon İçin.eğer Daha Ciddi Bir Cevap İstiyorsanız,ne İş Olsa Yaparım.şart Öne Sürebilecek Durumda Olsaydım,burada Bu Formu Dolduruyor Olmazdım. 4-düşündüğünüz Ücret: aylık 5.000 Ytl Artı Yıllık Kardan Yüzde 10 Hisse! Eğer Mümkün Değilse,siz Bir Ücret Önerin,ben Size Evet Veya Hayır Derim. 5- Eğitiminiz? idare Eder. 6-son İşiniz: sadist Bir Şefin Deneme Tahtası Olmak. 7-son Ücretiniz : hak Ettiğimin Çok Altında. 8- Önemli Başarılarınız : arakladığım Kalemlerden Muhteşem Bir Koleksiyonum Var;evde Sergiliyorum. 9-işten Ayrılma Sebebiniz: bakınız.cevap 6. 10-size Ulaşabileceğimiz Saatler : banka Atm`si Gibiyim.:7/24. 11-çalışmak İstediğiniz Saatler: pazartesi,salı Ve Perşembe 13.00-15.00 Arası. 12 - Şimdiki İşvereninizle Görüşebilir Miyiz? işverenim Olsa Burada Olmazdım. 13-fizik Durumunuz 20 Kg Dan Fazla Taşımanıza Engel Mi? belli Olmaz, Ne Taşıdığıma Bağlı. 14- Otomobiliniz Var Mı? evet,ama Soru Yanlış Sorulmuş.'çalışır Durumda Bir Otomobiliniz Var Mı? ' Diye Sorsaydınız, Cevabım Farklı Olurdu. 15-daha Önce Bir Yarışma Veya Madalya Kazandınız Mı? madalyam Yok Ama Lotoda İki Kere 3 Tutturdum. 16-sigara İçiyor Musunuz? otlanacak Bir Enayi Bulabilirsem. 17 - Beş Yıl Sonra Ne Yapmayı Hayal Ediyorsunuz? bana Tutkun Zengin Bir Fotomodelle Bahama Adaları`nda Yaşamayı.bir Yolunu Biliyorsanız Bunu Beş Yıl Beklemeden De Yapabilirim. 18- Yukarıdaki Bilgilerin Doğruluğunu Taahhüt Ediyor Musunuz? hayır,ama Sıkıyorsa Aksini İddia Edin. 19-sizi Bu Başvuruya İten Gerçek Sebep Nedir? birbiriyle Tutarlılık Derecesini Kestiremediğim İki Cevabım Var: a) İnsan Sevgisi Ve Tüketicileriniyi Beslenmesine Katkıda Bulunma Arzum. b) Gırtlağıma Kadar Borca Batmış Olmam. sonuç: Mehmet Tatar İşe Alınmış. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
#2 |
![]() 18- Yukarıdaki Bilgilerin Doğruluğunu Taahhüt Ediyor Musunuz?
hayır,ama Sıkıyorsa Aksini İddia Edin. saol kardeşim böle iş mi olur demiceksin al sana iş işte ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|