sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > İNTERNET KAFECİLER FORUM > Web - Webmaster > Site Tanıtımları
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi

Site Tanıtımları Sitelerinizi bu başlık altında tanıtabilirsiniz..

Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 02-16-2022, 15:11   #1
Kullanıcı Adı
Grikedi
Standart İnsani Yardım Derneği

Site Adı: Şefkat Eli
Site Adresi: Sefkateli.org.tr
Site Konusu: İnsani yardım derneği - Bağış Derneği
Açıklama

İnsani yardımın birincil amacı? Hayat kurtarın ve acı çekenlere yardım edin. Kalkınma yardımından farklı olarak, insani yardım, altta yatan, daha sistemik sorunları ele almak yerine acil ihtiyaçlara odaklanma eğilimindedir. İnsani İşler Koordinasyon Ofisi, Dünya Sağlık Örgütü, hükümetler ve sayısız ulusal ve uluslararası kar amacı gütmeyen kuruluş gibi kuruluşlar, yardım çabalarını koordine etmeye yardımcı olur. Uluslararası kar amacı gütmeyen kuruluşlardan biri olan Şefkat Eli Derneği, birçok yardım sağlamaktadır.

Gıda güvensizliği küresel bir sorundur. Yer değiştirme, iklim değişikliği ve çatışma gibi konular soruna katkıda bulunuyor. Aslında, çatışmalardan etkilenen ülkelerdeki insanların yetersiz beslenmeden muzdarip olma olasılığı üç kat daha fazladır. Şefkat Eli Derneği, su kuyusu, gıda paketi, ekmek paketi gibi yardımlar sağlamaktadır.

Şefkat Eli Derneği, bir hayvanı kurban etmek için adak kurbanı, sizin için kurban bağışı ve et ihtiyacını sağlamaktadır. Yeni doğan çocuğunuza akika kurbanı yapmak istediğinizde veya minnetle bir hayvan kurban etmek istediğinizde, bu ibadetleri ihtiyacı olanlara ulaştırılıyor. Ayrıca Şefkat Eli Derneği bisiklet, zekat bağışı, giyim paketi, büyük külliye, cami ve mescit, briket ev, mobil aşevi, katarakt ameliyatı ve sünnet projeleri sağlamaktadır. Hemen bilgi almak veya destek vermek için Sefkateli.org.tr linkine tıklayabilirsiniz. Ana sayfada yer alan hesap numaralarımız veya bağış yap düğmesine tıklayarak yardım kampanyalarına destek olabilirsiniz.
Grikedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)