![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() - bu harbi adidas mı sahiden?
+ hayır bu laubali adidas.. ------------------------------------------------------ - gülmekten öldüm, öbür dünyadan yazıyorum. ------------------------------------------------------ - abi naber, yeni mi geldin? + hayır eski geldim.. ----------------------------------------------------- daire kiralayamıyorsan, kare kirala.. ----------------------------------------------------- -ya geçen bursa başvurdum.. çıkmadı.. -o zaman bi de edirne başvur.. belki çıkar.. ---------------------------------------------- -kızım içindeki cevheri kesfet artık.. -ne cevheri ya , cevher kim!!! -mucevherin kardesi hehe ---------------------------------------------- -abi sınavı geçtim -hangi sınavı? - osman sınavı!!!!! ---------------------------------------------- - tık tık (kapı çalınır) - kim o? - richard - giirr.. (richard gere hesabı) ----------------------------------------------- -ben güzele güzel demem kafam güzel olmayınca. -------------------------------------------- hakkımızı isteriz!! imza: hakkı'nın karısı ve arkadaşları ------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|