![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() ![]() Temel köy yolundan şehre ilerlemektedir, karşıdanda Temel'in köyünden biri Temel'e doğru yaklaşmaktadır... Köylü: Selamun aleyküm temel. Temel: Aleyküm selam hocam. Köylü: Nasılsın inşallah? Temel: İyiyim hocam sen nasılsın? Köylü: İyiyim hamdolsun, Temel bak sana bir şey anlatacağım. Temel: Buyur hocam. Köylü: Temel, sen bir gün öleceksin. Sevdiklerin, eşin, dostun seni gömecekler. Yeraltı dünyasının bilinmeyen canlıları senin bedenini yiyecekler ve sen toprağa karışacaksın. Sonra bir çiçek olup o toprakta yeşereceksin. İnekler, danalar gelip seni yiyecekler ve gidip kuytu bir köşeye pisleyecekler. Ve ben o pisliğe bakıp diyeceğim ki, 'Yaaa Temel, neydin n´oldun'. Temel: Peki ben sana bir şey anlatabilir miyim? Köylü: Buyur Temel. Temel: Bak, sen bir gün öleceksin. Sevdiklerin, eşin, dostun seni gömecekler. Yeraltı dünyasının bilinmeyen canlıları senin bedenini yiyecekler ve sen toprağa karışacaksın. Sonra bir çiçek olup o toprakta yeşereceksin. İnekler, danalar gelip seni yiyecekler ve gidip kuytu bir köşeye pisleyecekler. Ve ben o pisliğe bakıp diyeceğim ki, 'Yaaa hocam, hiç değişmemişsin'. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
#2 |
![]() lafı gediğine koymuş
![]() |
|
![]() |
![]() |