|
Kariyer - Meslekler - Kişisel Gelişim Kariyer-Meslekler-Kişisel Gelişim - CV ve bu konularla alakalı haber yorum ve paylaşımlar. |
Seçenekler | Stil |
12-06-2014, 05:09 | #1 |
Hızlı Okuma Eğitmenliği Sertifika Programı
Anlayarak Hızlı Okuma Ve Öğrenme Teknikleri konusunda eğitmen olarak kendini geliştirmek, yeni bir mesleğe adım atmak isteyen kişilere yönelik olarak tasarlanmış olan bu programın amacı, kişilere anlayarak hızlı okuma ve öğrenme teknikleri konusunda özel bilgi ve becerileri kazandırmak, kurumlarda iç eğitmen kadrosu yaratmak, mevcut durumda eğitmenlik yapan kişilerin bilgi ve beceri seviyelerini artırmaktır.
Anlayarak Hızlı Okuma Teknikleri Eğitmenliği Programın İçeriği: Hızlı okuma faaliyetinin tarihsel süreci Okuma nedir? Biz ne şekilde okuyoruz? Okuma frenleri hangileridir? Ne için bu frenlere takılıyoruz? Şuandaki okuma hızının belirlenmesi Gözün okuma esnasında takip ettiği yol Gözün yapısı ve okuma faaliyeti esnasında gözün fonksiyonel özelliklerinin etkin olarak kullanılması Beynin sağ lobunun hızlı okuma üzerindeki etkisi ve okumada beyin loblarının dengeli bir şekilde kullanımı Fotografik okuma tekniği Hızlı okuma etkinliğinin temel ilkeleri Net görme alanı ve farkındalık alanlarının aktif bir şekilde kullanımı Gözün kontrollü sıçrama hızının arttırılması Gözün mevcut ritminin artırılması Aktif görme alanının arttırılması Blok okuma antrenmanları Okuma yöntemlerinin tanınması ve kullanımı üzerinde esnek yaklaşım Zihinsel sorgulama becerisinin geliştirilmesi Konsantrasyonun iç ve dış etkenleri Dikkat ve konsantrasyon yeteneğinin geliştirilmesi adına konsantrasyon çapalarının mantığı ve bunların hedefe yönelik olarak uygulanması Beyin gözü aracılığıyla okuma mantığı Etkin okuma faaliyetinin basamakları Okuma esnasında hatırlamanın da etkinleştirilmesi adına zihin haritalarının kullanılması Zihin haritalarının etkin okuma teknikleriyle ile birleştirilmesi Tekniklerin bir araya getirilmesi ve esnek okuma Detaylı uygulama rehberinin öğretilmesi SERTİFİKA: Eğitim sonunda gerekli bilgiyi ölçme değerlendirmeleri yapıldıktan sonra sertifika almaya hak kazanan katılımcılara Anlayarak Hızlı okuma Eğitmenliği Sertifikası verilecektir. Hızlı Okuma Eğitmenliği Sertifika Programı ilе okuduklarınızı daha iyi anlayabilir vе aynı sürе içindе еn az 2 -3 kat daha hızlı okuyabilirsiniz ve okuma, anlama hızını nasıl daha etkin hala getirebilirsiniz bun eğitimde bunu öğreneceksiniz. Anlayarak hızlı okuma eğitiminde uzmanlaşmak isteyen Hеrkеsin еğitimcidеn bu еğitimlеri almasını tavsiyе еdеrim. Anlayarak Hızlı Okuma Eğitmenliği için tanıtımını yaptığım web siteyi inceleyebilrsiniz. Site Sahibi : Saygın Coaching & Consulting Sitenizin avantajlı tarafı: Kolay gezilebilir ve şık olması. Anlayarak Hızlı Okuma Eğitmenliği için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz |
|
|
|
09-30-2020, 10:48 | #2 |
Arkadaşlar hızlı okuma ve anlama kursunu hafıza teknikleri ile birleştiren denensin diye uygun bir fiyat yer buldum ben aldım çok memnun kaldım belki işinize yarar, online olarak alabiliyorsunuz kursu bitirince de hemen sertifikanızı alıyorsunu.
https://www.uzemku.com/home/course/h...ili-anlama/281 |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|