|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
Seçenekler | Stil |
08-06-2008, 14:54 | #1 |
hapşuuu diyince ...
-cok yasa
-var mı bildigin yontem? -...nasil yani? -cok yasamak icin diyom, ucuz, etkili.. -sey, ben sadece ... -neyse, s****et, sen de gor ... -habuşieaa -çok yaşa -hepberaber ama farklı yerlerde ... alerjik bi hastalıktan dolayı 68. hapşurma sonrası -habuşieaa -e yeter be ak ciğeri çıkardın yeteeeer -aa sende gör o zaman ... - haaapsuuu! - hep birlikte! -olmaz kaynaklar sınırlıiiii -?! -hieapişuuu... -pardon anlayamadım? hapşuuuu! -ohaaa!! duymadım sanma.. arkadaşım azimcan ne trip adamsın be! abi ii güzel osur da niye kamufle ediyon -abşk ... -lan nerdeyim ben ? -neymiş arkadaşın günahları sevapları hadi sırada bekleyenler var .. -aaa nası ya çok yaşa demişti ama herkes ... -sen duymamışsın arada azrail diye bi arkadaş vardı o geber dedi emiri ben verdim biliyorum yani .. -ya ühühü nası ya -sana demedilermi hapşururken tutma nefesini falan burnunu falan kapatma diye -aa demişlerdi yaa -yaa tabi hadi anacım bekleme yapmıyalım hadi ... - hapşu... elhamdülillah (Allah'a hamd olsun) - yerhamukellah (Allah'ın rahmeti üzerine olsun) - yehdina ve yehdikumullah (Allah bizi ve sizi hidayetinden ayırmasın) - amin. (anlıyorum) -Abssshkk .. -Cok yasaa ! .. Gerci okuzlerin omru kisa olur dirler ama .. . hapşuuuu - çok yaşa . hapşşuuu - ee çok yaşa dedik ya hapşuuu - ulean kazık mı çakacan geber anasını satiiim hapşuuuu - çok yaşa diycem emme Allahın işine karışmış olurum Tobe haşa |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|