![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
|
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() Hamileyim sözüne verilen cevaplar
Hamileyim aşkım. +Nee Hamiyle misin? Vay alçak bana bunuda mı yapacaktın? -Ay ne vuruyorsun be adam. Hamiyle değilim Hamileyim. +Neee ben şimdi babamı olacağım?- -Evet +Hah bir baba olmadığım kalmıştı. -Hamileyim aşkım. +Kimden? -Kimden olacak senden. +Sus bir de cevap veriyorsun. -Aa manyak mısın ne vuruyorsun? -Hamileyim +Aferin kız en sonunda bi işe yaradın -Ay mersi. +Hah şöyle hade şimdi git de tarlayı sür sallanma... -Böhüee (Ağlama efekti) - hamileyim tamer +sen de mi? aman yaa -hamileyim +oho bu ay bana gelen dördüncü hamilelik haberi oldu bununla beraber -?!?! +has.... dışımdanmı söyledim? -Karıcım... Hamileyim ben... +Ohaa... Cezmi ohaaa... Sevgilim sana bi haberim var... +Cidden mi? Hadi söyle o zaman... -Tamam... Sölicem ama bak... Sonra hayalet görmüş gibi bakmak... Çığlık atmak... Benden kaçmak yok... +Tamam canım... -Bak söz ver... +Ya sen bi söle... Alalalala... Kaçmam merak etme... -Peki... Ama bak kızmak da yok... +Ya kadın dellendirme beni söle... -Peki kapa gözlerini... +O niye -Ay pardon hayatım yaa... +Ya tamam kızım defol git söleme hiçbişi.. Senlen mi uraşcam lan ben... Defol git evine...Bi hafta gelme... -Ama hayatım hamileyim ben +O zaman hiç gelme! -rıza hamileyim ben +sorduk mu? - hayvansın rıza -sevgilim sana süper bi haberim var +neymiş -hamileyim ben +gerçekten mi -gerçekten +yemin et -yemin ederim +kuyruk salla -ay adam hamileyim ben evlenelim artık çocuğumuz olacak +ne güsel de ben zaten evliyim - ben hamileyim... +İyi... - insan bi sevinir demi... +Necla ben hamileymişim gibi davranamam, hamile olan sensin -içimde kıpırdanan bişi var hurşit +bağırsak kurdudur o süheyla -hamileyim +allah analı babalı büyütsün. ama bendense aldıralım |
|
![]() |
![]() |
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|