![]() |
|
Galatasaray Aslanlarla alakalı tüm haber ve yorumlar burada. |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() ![]() Daha iyisi olamazdı !.. Aslan Hamburg'da savaştı ve rövanş için istediği sonucu aldı !.. Galatasaray UEFA Kupası 4. turunda Hamburg deplasmanında yaklaşık 38 dakika 10 kişi oynadığı maçta rakibiyle 1-1 berabere kaldı ve rövanş maçı için önemli bir avantaj elde etti. Galatasaray ilk yarı boyunca rakibinden daha iyi bir performans sahaya yansıtırken, 32. dakikada Ayhan attığı golle ilk yarıyı sarı-kırmızılıların 1-0 üstünlüğüyle sona erdirdi. İkinci yarıda ise rüzgar tam anlamıyla tersine esmeye başladı. Önce 49. dakikada Jansen attığı golle maça eşitliği getiririken, 52. dakikada rakibini son adam olarak düşüren Emre Aşık oyundan atıldı. Galatasaray'ın 10 kişi kalmasıyla birlikte Hamburg büyük bir baskı kursa da sarı-kırmızılılar oyunun bundan sonraki döneminde çok iyi bir mücadele göstererek sahadan 1-1'lik skorla ayrılarak rövanş maçı için avantaj yakaladı. HAMBURG: 1 GALATASARAY: 1 STAT: HSH Nordbank Arena SAAT: 19.00 HAKEM: Viktor Kassai, Gabor Eros, Tibor Vamos (Mac) HAMBURG: Rost, Boateng, Alex Silva (Dk. 83 Pitrolpa), Mathijsen, Aogo (Dk. 70 Olic), Benjamin, Jarolim, Trachowski, Jansen, Petric, Guerrero GALATASARAY: De Sanctis, Sabri, Emre Aşık, Hakan Balta, Volkan, Barış, Ayhan, Arda (Dk. 82 Hasan Şaş), Kewell, Lincoln (Dk. 57 Mehmet Güven), Nonda (Dk. 73 Ümit Karan) GOLLER: Dk. 49 Jansen (Hamburg) Dk. 32 Ayhan (Galatasaray) KIRMIZI KART: Emre Aşık SARI KARTLAR: Guerrero, Boateng (Hamburg) Barış, Volkan Yaman, Arda (Galatasaray) ligtv.com.tr |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
#2 |
![]() çok güzel sonuç,tebrikler aslanlarım .
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ![]() Bülent Korkmaz'dan maç yorumu Sarı-kırmızılı takımın hocası Bülent Korkmaz maçın ardından yaptığı açıklamada oyuncularının mücadelesinden dolayı gurur duyduğunu söyledi. UEFA Kupası'nda Galatasaray'ın Hamburg ile 1-1 berabere kalmasının ardından sarı-kırmızılı takımın Teknik Direktörü Bülent Korkmaz maçın ardından yaptığı açıklamada oyuncularının mücadelesinden dolayı gurur duyduğunu söyledi. Korkmaz sözlerini şöyle sürdürdü: "Öncelikle Almanya'da yaşanan bir olay vardı, bunun için Alman halkına başsağlığı diliyorum. Oyunun genelinde 11'e 11 oynandığı zaman dengeli bir oyun oldu, oyuna iyi yayıldık. Tabii ki 10 kişi kalınca işin şekli değişti, takım ister istemez geriye yaslandı. Kewell'ı stoper oynatmak zorunda kaldık. Futbolda böyle şeyler var, çünkü daha önce biz kendi aramızda planlar yapıyorduk, böyle bir şeyin başımıza gelebileceğini biliyorduk. Kewell da bizi utandırmadı. Tüm oyuncularımı kutluyorum. Önemli olan skordu, deplasmanda iyi bir skor olduğunu düşünüyorum, avantajlı bir skor aldık. Ama en büykü avantajımız Ali Sami Yen olacak. Zorlu bir periyot bizleri bekliyor, bu zorluğun üstesinden geleceğimize inanıyorum. Oyuncunun kendi pozisyonunda oynaması önemli ama takım halinde ve ruhuyla oynadığınız zaman kimin nerede oynadığı önemli değil. Önümüzde çok önemli bir Trabzonspor maçı var, oyuncularımın orada da tüm güçlerini ortaya koyacağına inanıyorum. Korkmaz, Lincoln'ün oyundan çıkarken gösterdiği tepkiyle ilgili şunları söyledi: "Oyuncular kenera gelirken üzülebilir, bunu onun üzüntüsüne veriyorum. Yine de gerekli konuşmayı yapacağız." internetspor |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() kalbi olanlar cimbomun maçlarını izlemesin bundan sonra bence..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |