![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() hala düşmedi
temel fransız ve ingiliz 6 yıl hapse girerler 6 yıl hapisi yer ve çıkarlar çıktıklarında nerede kalacaklarını aralarında tartışırken fransız atılır: -benim 6 bin katlı binam var isterseniz oaraya gidelim ingiliz: -benimde 850 bin katlı binam var isterseniz oraya gidelim demiş temel: -haçen uşaklar kavga edeysuz ama benim bir binam var hapse girmeden önce aşagı tükürdüm hala yere düşmedi demiş ![]() --------------------------------------------------------------------- güneş Bir mecliste konuşulurken, Amerikalı : -biz mars'a gideceğiz, demiş. Alman : -biz yakıtsız giden otomobil üreteceğiz, demiş. Fransız : -atom bombasını etkisiz hale getirecek projelerimiz var, demiş. Bizim karadenizli de onlardan geri kalmamak için : -biz de güneşe gideceğiz, demiş. -güneşe gidemezsiniz, demişler. güneş yakar. Karadenizli gülümsemiş : -o kadar da enayi değiliz, tabi, demiş. akşam serinliğinde gideceğiz --------------------------------------------------------------------- Lazın Eczanesi Lazın eczanesine eli silahlı, yüzü kadın çoraplı iki soyguncu girmiş ve ellerindeki silahi Laza doğrultup: - Çabuk kasadaki herşeyi ver ! - Özür dilerim, reçetesiz hiçbirşey vermiyoruz. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|