![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
|
Seçenekler | Stil |
|
![]() |
#1 |
![]() Günün Nasıl Geçti Bey?
-İlk yarı başabaş bir mucadele koydum hayatla ancak ogleden sonra sahsi hatalarim nedeniyle tarumar oldum. Günün Nasıl Geçti Bey? -Daha yaratici sorular bekliyorum senden hanım, lutfen biraz cabala Günün Nasıl Geçti Bey? -Yau burası evmi kıslamı, bari parola ne diye de sor,dur biraz dinlenelim ya! Günün Nasıl Geçti Bey? -Gun gecmez gecirilir, istersen yemekte devam edelim hayatim! Günün Nasıl Geçti Bey? -Burda nasil gectiyse aynen oyle, burada pazartesi baska yerde carsamba, burada sevgililer gunu baska yerde kabotaj bayrami olmuyorki Günün Nasıl Geçti Bey? -Benim hafizam kotudur bebek, hatirlamam icin bikac yuz dolar gerek! Günün Nasıl Geçti Bey? -Kimin kime gectigi muallak, yetkililere bildirdim, arastiriyorlar Günün Nasıl Geçti Bey? -Ne beyi, bey mey, yok artik, hepimiz esitiz, yasasin eslerin esitligi, von seremos, von seremos, kiralim zincirleri,cav bella Günün Nasıl Geçti Bey? -İyi gecti de, bu adam kim, hemde benim istikbal yayli kanepemde, nooluyor lenn! Günün Nasıl Geçti Bey? -Benım icin kucuk ama insanlik icin buyuk bır gundu Günün Nasıl Geçti Bey? -Destan yazdim destannn Günün Nasıl Geçti Bey? -Bey kim, gun kim, sen kimsin, burada ne arıyorsun, fakat hirsizsin sen len! Günün Nasıl Geçti Bey? -Bir agac gibi tek ve hur, bir orman gibi kardescesine Günün Nasıl Geçti Bey? -Disarisi alkol ve cinnet, eve zor attim kendimi, iyiki sen varsin, iyiki karsilastik sevgilim! Günün Nasıl Geçti Bey? -Cicek gibi, bunca yilin yasamacısı'yım boyle guzel bir gun gecirmedim, tadi damagimda kaldi. Günün Nasıl Geçti Bey? -Gun, bugun hic gecmedi, obur haftaya devretti Günün Nasıl Geçti Bey? -Hic olmeyecek gibi ilimli, yarin olecekmis gibi de telasli Günün Nasıl Geçti Bey? -Sus da kapiyi kapa, mafya pesimde, yakalarlarsa ..... demektir! Günün Nasıl Geçti Bey? -Bilmiyorum hasar tespit calismalari devam ediyor! |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
#2 |
![]() günün nasıl geçti sorusuna uyuz oluyrm yaw annem her okuldan gelnce soruyo
![]() ![]() ama burda ii cevaplar varmış yaw ![]() ameğine sağlık cnm |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bişey değil cnm
![]() sahi günün nasıl geçti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |