![]() |
|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
![]() ![]() |
|
Seçenekler | Stil |
|
![]() |
#1 |
![]() Sana yaldızlı bir yazıyla veda edip
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aldırışlarıma aldırmadan ![]() Ruhunun benden uzaklaşmasına ![]() Ne İçimdeki sevginin ağır çekimde tekrarı nede başka bir yerde açılmış bir şubesi yoktu . Beni doyumsuzca tüketmenin bedelini bitmişliğimle ödemeden ![]() Hayatında bir kez olsun bana bir iylik yap ve seni unutmam için bana yardım et. Bundan sonra gizli numaradan açılan hiçbir telefona ![]() attığım pişmanlık dolu mesajlara ![]() kapına isimsiz bırakılan hiçbir mektuba cevap verme. Gel desemde artık gelme… Biliyorum bu gidişin dönüşü olucak. Yokluğun beni bir duman gibi savurup yollarına dökecek. Seni bir kez olsun görmek için çıldırırcasına kendimi parçalara ayırıp önüne atıcam. Bu yüzden geceleri Odanın perdesini iyice kapat ve dışarı bakma. Sabahları aynı otobüs durağından okuluna gitme. Saçlarının sarılığını siyahlarla kapatıp sana aldığım montuda artık giyme. Seni unutmam için bana dua et ve ne olur karşıma çıkma.. Ömer KÖROĞLU |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
#2 |
![]() Gel desemde artık gelme…
Güzeldi Tskler... |
|
![]() |
![]() |