![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() -Bakar mısınız saatiniz kaç acaba?
-Ne kadar güzel sordunuz, içimi hoş bir duygu kapladı, bana bu hisleri yaşattığınız için teşekkürler.. . -Manyak mısın kardeşim saat sorduk sadece. -Lütfen, lütfen öyle demeyin beni son derece rencide ediyorsunuz... -Eee sanada rencidene şimdi... -İyi günler beyefendi bir anket yapıyoruz katılmak ister misiniz? -Sizin o güzel anketinize katılmak için ne kadar büyük bir istek duyuyorum anlatamam sanki tam şuramda dışarı çıkmak için çırpınan bir güvercin var. -Eee buyrun şöyle kenara geçelim o zaman -Hayatımda hiç kenarım olmadı benim. -Anlıyorum. -İMDAAAAAT!!! KAPKAÇCIII!!! HIRSIIIIZ!! YAKALAYIN!!! -Aan Allahım bu ne güzel kapıp kaçmadır böyle sanki kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibi aaahh bir hoş oldum -kaçıyooo!! yakalayın şunu! -durun yapmayın o bir sevgi kaynağı lütfen durun -şu salağı da yakalayın ortağı olabilir.. -Miyaaawww... -merhaba kedicik, sende benim gibi yalnızsın değil mi.. -miyaawww.. -seni anlıyorum kedicik o gözlerin,o kuyruğun,o kulakların aahhh keşke benim de kuyruğum olsa sen benden şanslısın.. -miyaawww.. -dur oynatma kuyruğunu öyle -miyaww... -Sakın sesini çıkarma üzerinde telefon ve paraları ver bakalım hemen -aaahh gaspçı bey,yüzünüzde beliren nur için size varımı yoğumu verebilirim -ne nuru lan -aaah buyrun üzerimdeki herşey bu kadar -hehheh aferin hadi şimdi toz ol burdan -teşekkürler -Sınav 5 dakika sonra başlıyor,kalem-silgi alışverişi,kopya girişimi,öne arkaya sağa sola bakmak yasak.. -aahh gözetmen hanım benim nacizhane bedenim bu sınavı kaldıramaycak galiba -çıkmak mı istiyorsun -evet çıkmak özgürlüğüme kavuşmak istiyorum biliyorum ki dışarda beni bekleyen harika bir yaşam var -atın şunu dışarı -Hadeee bul karayı al parayı gel abicim bul karayı al parayı dikkatli izle -benim yüreğimi karalar bağlamış zaten karayı bulsam ne olacak -olur mu abicim yaa -aahh bana bazı nahoş olayları anımsattınız gitmek istiyorum -nereye yaa dur haydaa.... |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|