![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() iki gündür foruma giremiyorum ya
- seni banladılar olum haberin yok mu - hadi lem:dyk: - foruma giremiyorum iki gündür - biz de iki gündür bu forum niye bu kadar terbiyeli diyoduk - - iki gündür foruma giremiyorum - ay sorma canım ben de son 2 yıldır bi türlü forma giremedim ![]() - foruma giremiyorum - dualarım kabul mu oldu ne ![]() - foruma giremiyorum - ya değişti damsız artık yasak - ne damı? - çatı damı ![]() ![]() - foruma giremiyorum - fırsatı değerlendir vaktin varken kurtar kendini ![]() - abi iki gündür foruma giremiyorum - hadi ya hayat nası gidio peki? - abi foruma giremiyorum ya sanki iki gündür kepek ekmeği yemiş gibiyim.. abi sanki hayatımda hiç gülmemişim hayatın tadını unutmuşum anlıyomusun abi - olm senin durum vahim la - öyle deme ölecek miyim - belki ![]() ![]() - abi foruma 2 gündür giremiyorum - sen daha dün kayıt oldun ki ![]() - abi 2 gündür foruma giremiyorum - son 50 yıldır çıkış yapan hiçkimse geri giremedi bu foruma ![]() - ya ne zamandır foruma giremiyorum - biz de neden uzun zamandır tekrar konu yok diye düşünüyorduk ![]() - foruma giremiyorum - neden - üyeliğim yok benim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
#2 |
![]() - foruma giremiyorum - dualarım kabul mu oldu ne ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |