sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > SPOR > Galatasaray
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi


Galatasaray Aslanlarla alakalı tüm haber ve yorumlar burada.

Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 08-27-2009, 17:09   #1
Kullanıcı Adı
Melancholy
Arrow Fenerlinin en büyük korkusu Galatasaray



Fenerlinin en büyük korkusu G.Saray

Milliyet'ten Ercan Güven, taraftarların korkularıyla ilgili bir anket yaptı ve ilginç sonuçlar aldı. Bakın 3 büyükler neden korkuyor.

Milliyet Gazetesi yazarı Ercan Güven, taraftarların korkularıyla ilgili bir anket yaptı ve ilginç sonuçlar aldı. F.Bahçeliler Güiza ve Galatasaray'dan korkarken, Beşiktaşlılar'da Denizli'den korkuyor. İşte Ercan Güven'in yazısı...

Üç günüm “anket” yapmakla geçti! Her maçın ardından, üç büyüklerin taraftarlarından elimin uzandıklarıyla, dar çevreli minyatür bir anket.

Sorum kısa ve tekti:
“Sizin takımda seni endişelendiren nedir ” ?
“Kim iyi, kim kötü” diye sormuyorum; “Lig denilen uzun gelecekte senin midene ağrı sokan, seni korkutan kişi, olay veya her neyse onu söyle”!
Ufak bir de kurnazlık kattım mini anketime... Maç bitimiyle yöneticilere mikrofon uzatıp adrenalinin açtığı kapıdan beyinlerine sızan ve ortalığı birbirine katan meslektaşlarım gibi her maçın gecesinde “taze taze” sorguladım dostlarımı.
İlginç yanıtlar aldım.
Beşiktaşlılar, orta sahadan ve Mustafa Denizli’den korkuyor mesela...
Galatasaraylılar, muhtemel bir yönetici kavgasından ve borçtan.
Fenerbahçeliler ise önce Güiza’dan sonra Galatasaray’dan!..

* * *

“Genel” fikre ne kadar yaklaşır bilemiyorum, ama benim “denek”lerimin haksız olduğunu söyleyenin alnını karışlarım!
Açıklayayım:
Beşiktaş’ın “Yusuf’a muhtaç/Delgado’ya hasret” orta sahası gerçekten baş ağrıtacak gibi. Lakin bir de o orta sahayı yöneten var. Mustafa Denizli...
Şu sıralar neden bu kadar sinirli kendisi?
Biliyor ki, maç berabere bitse de perde arkasında topsuz/skorsuz oynanan “teknik direktörler müsabakasında” Gençlerbirliği Teknik Direktörü Thomas Doll’a mağlup oldu Denizli. Doll’un “sandviç” taktiği ile ortada erimiş kaşar kadar yumuşak kaldı Beşiktaş.
Beşiktaşlılar farkında; zoraki başladığı sezonda biraz da zorlanırsa, Denizli ilginç takım kurgularından futbol çılgınlıklarına kadar bir dizi eyleme imza atabilir.
Aslında “karga taşlayacağına” rakip hocadan daha iyi fikirler üretmesi lazım değil mi Mustafa Hoca’nın?

* * *

Galatasaraylıların muhtemel bir iç kavgadan korkması ise yöneticilik denilen meslekte az yaşanmamıştır. Hele, çok kötü veya bugünkü gibi çok iyi günlerde.
Borç meselesine gelince... “Batmak üzere” denilen Galatasaray’ın “transfer şampiyonu” olması, yüzde doksanı “kredi kartı batağına” düşmüş bu millet tarafından endişeyle karşılanmayacak da es mi geçilecek yani?
Anlamlı bir açıklama yerine “sihirbaz yöneticiler” ile izah edilen Galatasaray mucizesi, gün gelir “taksitler ödenemiyor” haberi ile alt üst olur diye beyni zonkluyor Galatasaraylıların. Arda’nın borç yüzünden satılma kabûslarını bile görüyorlar.

* * *

Fenerbahçeliler “korkulanlar” listesine Güiza ile başlamakta haksız mı?.. Bir kere, insan denilen tür “bilinmeyenden” korkar.
Güiza’yı anlayan var mı? Adam hem gol kralı, hem de bir metreden boş kaleyi tutturamayacak kadar sakar.
Ama Fenerbahçelilerin asıl derdi Galatasaray!..
Takım güzel, transferler iyi, motivasyon sağlam... Lakin “Su içinde şampiyon oluruz” diyemiyorlar. En büyük endişe Galatasaray. Rakibin performansı ve rüzgârı.
Benim anketten çıkan sonuçlar böyle... Genel kanıdan kaç “puan” farklıdır; onu da yarın (bugün) kıymetli okuyucuların çok kıymetli e-mailleriyle öğrenirim herhalde.

internetspor
Melancholy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Okunmamış 08-28-2009, 12:38   #2
Kullanıcı Adı
DİGİMAX
Standart

çok doğru her üçüde
DİGİMAX isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 09-03-2009, 16:55   #3
Kullanıcı Adı
kemancı
Standart

her sene evire çevire yendiğimiz galatasaraydan korkmak haanamık kemalin lafı aklıma geldi yazmıcam sizinde gelsin
kemancı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 09-03-2009, 16:59   #4
Kullanıcı Adı
_SoN_
Standart

Alıntı:
kemancı´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
her sene evire çevire yendiğimiz galatasaraydan korkmak haanamık kemalin lafı aklıma geldi yazmıcam sizinde gelsin
Bu sene o lafı size hatırlatırım
_SoN_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 09-03-2009, 17:09   #5
Kullanıcı Adı
kemancı
Standart

tamam 10. haftaya şurda ne kaldı
kemancı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz aktif değil dir.

Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı


Saat: 16:18


lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum SEO by Zoints
SonForum.org 2007-2025

2007-2025 © SonForum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı