Skibbe, şampiyonluk yolundaki en önemli rakipleri olarak F.Bahçe’yi işaret etti
“Türkiye’de dinamik ve ofansif futbol oynanıyor. Bizden sonra en iyisi F.Bahçe. Trabzon ve Sivas’ın da performansı güzel. Beşiktaş’ı da unutmamalı.”
G.SARAY Teknik Direktörü Skibbe, şampiyonluk yarışı yaptıkları rakipleri arasında, kendilerinden sonraki en iyi takımın F.Bahçe olduğunu söyledi. CNN Türk’te Kadir Çetinçalı’ya konuşan Alman çalıştırıcı şunları söyledi: “Üst sıralar için mücadele veren takımlar Avrupa standartlarında. Şu an ligde dinamik ve ofansif bir futbol oynanıyor. Şampiyonluk yolunda bizi kim zorlar diye bir yüzde veremem ama bizden sonraki en iyi takım F.Bahçe gözüküyor. Sivas ve Trabzon da takım halinde güzel bir performans sergiliyorlar. Ankaraspor ve Beşiktaş’ı da unutmamak lazım.
LINDEROTH HAZIR
LİGDE son oynadığımız maçlar, kalite olarak çok üst seviyedeydi. Bunun en önemli nedenlerinden birisi Barış ve Mehmet Topal’ın sakatlıklarından kurtulup, takıma dönmesi. Emre, Linderoth ve Ayhan da geldiği zaman bu güzel
oyunun süreceğini umuyorum. Linderoth tamamen iyileşti. Altay maçında oynamamasının sebebi, 4 ay aradan sonra resmi bir maçta oynatıp, onu sıkıntıya sokmak istemememdir. Topal hazır olduğu için onu oynattım. Zorlu geçen maç sonrası da kararımın ne kadar isabetli olduğunu gördüm.”
LINCOLN RÖTARSIZ
LINCOLN’ÜN takıma geç katılması ve performansına da değinen Skibbe “Geç kalmadı. Tam istediğimiz zaman döndü. 2 gündür de idmanlara katılıyor. Lincoln, Kewell ile beraber Adnan Sezgin’le bir toplantıları olduğu için İstanbul’da kaldı. Bu gece (dün) de burada olacak. Lincoln’ün bu sezon formda olmasının bence en önemli sebebi, hiç sakatlanmamasıydı. Sürekli fit kaldı. Tabii bu yıl daha ofansif oyuncuların olması da onun performansını artırdı. Arkasında oynayan Ayhan ve Mehmet Topal’ın da onun bu yüksek performansında önemli rolleri var” diye konuştu.
Vatan