sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > SPOR > Beşiktaş
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi

Beşiktaş Kartallarla alakalı tüm haber ve yorumlar burada.

Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 11-01-2010, 12:09   #1
Kullanıcı Adı
Melancholy
Standart Fatih Tekke, Schuster'e kafa atıyordu!

Beşiktaş'ta olay!
Fatih Tekke, Schuster'e kafa atıyordu!

Schuster, soyunma odasının önünde Sivassporlular’la görüşen Fatih’e “F... off” diye bağırıp “Çok lakayt davranıyorsun” tepkisini gösterdi. Çıldıran Fatih Tekke ise Alman hocanın üzerine yürüyüp “33 yaşındayım. Bana kimse küfür edemez” dedi ve kafa atmak istedi.

Beşiktaş, Sivas’ı ikinci yarısında ecel terleri döktüğü maçta mağlup etti soyunma odasında ise yer yerinden oynadı. İddialara göre işte futbol dünyasında pek sık rastlanmayan olayın gelişimi... Futbolcular soyunma odasına girdi. Arkasından teknik direktör Bernd Schuster geldi. Moralinin bozuk olduğu gözlenen Alman teknik adamın hedefinde ise Fatih Tekke vardı.

Schuster, oyuna girerken fazla ısınmamasına kızdığı ve maç sonu da soyunma odasının önünde Sivassporlu oyuncularla görüşmesine tepki gösterdiği golcüye dönerek “F... off” diye söze başladı ve “Çok lakayt davranıyorsun” dedi.

Bu sözlerle adeta çıldıran Fatih, Schuster’in üzerine yürüyüp “Ben 33 yaşındayım. Bana kimse küfredemez. Sen kimsin” yanıtını verip Schuster’e kafa atmak istedi. Son anda araya diğer futbolcular girdi. Sinir krizi geçiren golcü oyuncu daha sonra diğer futbolculara dönüp “Benim adım Fatih Tekke. Ben dünkü çocuk değilim. Bu takım 1 kişi üzerine kurulmaz. Benim de varlığım kabul edilmeli” diyerek hem sitem etti, hem de destek istedi. Bu olay sonrası futbolcuların çoğu adeta buz kesti. Kimsenin ağzını bıçak açmadı.

TRANSFERİNE SOĞUK BAKMIŞTI!
Schuster, Fatih Tekke’ye Sivas maçı sonrası patlarken akıllara öncesindeki soğuk rüzgârlar geldi. Alman teknik adamın transferin son gününde alınan Tekke’yi istemediği öne sürüldü. Geçtiğimiz günlerde idmanda Fatih Tekke konusunda kulüp doktoru ile kondisyoner arasında sert tartışmanın olması da dikkat çekiciydi.

KADRO DIŞI KALABİLİR
Peki şimdi ne olacak? Bu olay sonrası teknik direktör Bernd Schuster’in Fatih Tekke’nin kadro dışı bırakılması konusunda yönetime rapor vermesi bekleniyor. Bu konuda yönetimin nasıl bir tavır sergileyeceği ise merak ediliyor.

DALGA GEÇTİ
Soyunma odasında bu tartışmalar yaşanırken Bernd Schuster’in basın toplantısındaki tavrı ve sözleri de bir hayli şaşırtıcıydı. Alman teknik adam LİG TV’nin canlı yayınında Ömer Güvenç’in “Yazarlar ve eleştirmenler Beşiktaş’ın belirli bir taktik anlayışı yok, takımın sistemi yokmuş gibi oynadığını söylüyorlar. Siz buna katılıyor musunuz?” sorusunu tiye alıp kısa ve net olarak “Evet ben de öyle düşünüyorum” dedi. Schuster basın toplantısında ise “Türkiye liginde deneyim kazandınız. İspanya ve Almanya’ya göre teknik direktörün çalışma koşullarını daha zor buluyor musunuz?” sorusunu ise “Tam tersine eğlenceli ve
çok kolay buluyorum” yanıtını verdi. Alman hoca maçla ilgili olarak da iki takımın oyununu beğenmediğini söyledi.

YÖNETİCİLERE SELAM VERMEDİ!
Olayı duyan Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu, soyunma odasına girdi. Schuster yüzlerine bakmadan dışarı çıktı. İki yönetici Fatih’i başka bir odaya alıp sakinleştirdi.

Soyunma odasında alevlenen ve hat safhaya ulaşan olay futbol komitesi başkanı Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu’na iletildi. İkili hemen soluğu soyunma odasında aldı. Adalı ve Zülfikaroğlu’nun içeri girmesinin ardından Schuster iki yöneticinin de yüzüne bakmadan dışarı çıktı. Adalı ve Zülfikaroğlu, Fatih Tekke’yi boş bir odaya çekip olayın detaylarını öğrendi. Ağlamamak için kendini zor tutan Tekke “Ağabey ben bu ülke futboluna yıllarımı verdim. Bu adam sonradan gelmiş bana bütün takımın içinde hakaretler yağdırıyor. O kim oluyor ki beni bir çırpıda kadro dışı bırakıyor. Bunu hazmedemiyorum” dedi. Adalı da “Sen sakin ol. Hiç merak etme biz bu konuyu çözeceğiz” diyerek olayı kapatmaya çalıştı.

HTSPOR / ÖZEL HABER / Kartal YİĞİT
Melancholy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Okunmamış 11-03-2010, 19:37   #2
Kullanıcı Adı
Melancholy

Ve Schuster özür diledi!
“Hepimiz insanız. Ben de bunları kendime yakıştıramadım”

Beşiktaş’ın antrenmanında öğrencilerini çevresine toplayan Alman hoca, “Yaşananları ben kendime yakıştıramadım. Hatalıyım. Fatih de darılmış olabilir. Herkesten özür dilerim” dedi.

‘HEPİMİZ İNSANIZ...’
Sivasspor maçı sonrası Fatih Tekke ile tartışma yaşayan Kartal’ın teknik patronu Bernd Schuster, öğrencisini küfür ederek odadan kovmuş, golcü futbolcu da kendisine sert tepki göstermişti. Sadece HABERTÜRK’ün duyurduğu bu olayın ardından Bernd Schuster özür diledi. Gelinen noktadan rahatsızlık duyan ve yaşananların takımı olumsuz etkilemesinden çekinen Alman hoca, antrenman öncesi öğrencileriyle bir toplantı yaptı ve “Hepimiz insanız. Ben de bunları kendime yakıştıramadım” diye konuştu.

FATİH’İN GÖNLÜNÜ ALDI
Maçın stresiyle sıcağı sıcağına bu şekilde tepki vermesinden dolayı üzgün olduğunu vurgulayan Bernd Schuster, “Hatalıyım. Fatih de darılmış olabilir. Herkesten özür diliyorum” ifadesini kullandı. Schuster, peşinden uyarmayı da ihmal etmedi: “Ancak sonradan giren futbolcularla ilgili olarak düşüncem değişmedi. Bu oyuncular canlarını dişine takmalı.” Kartal’ın hocasının bu örnek davranışı öğrencileri tarafından takdirle karşılandı. Olay tatlıya bağlanırken, Schuster bir nebze olsun Fatih Tekke’nin de gönlünü almış oldu.

HTSPOR / Kartal YİĞİT
Melancholy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 11-04-2010, 00:00   #3
Kullanıcı Adı
NOYAN

şuster fatih'e 'fak of' demiş. ne demekse artık
NOYAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)