![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() Temel İle dursun zengİn olmak İÇİn amerİka'ya gİtmİŞler ve bİr meydanda temel dursun'a:
-bİr yil sonra ayni gÜn ayni saatte burada buluŞalim, der. Aradan bİr yil geÇmİŞ. Meydana Önce amerİka'da hİÇbİr Şey kazanamayan temel gelmİŞ. BİrkaÇ dakİka sonra gÜzel bİr lİmuzİnle dursun gelmİŞ meydana. Temel dursun'a: -dursun ben bu bİr yil İÇİnde hİÇbİr Şey kazanamadim. Sen nasil oldu da bu kadar Çok para kazandin? DemİŞ. Dursun da: -Çok kolay. Bİr fal makİnesİ yaptim 10$ verİp elİnİ uzatiyosun sonra makİne falina bakiyor, demİŞ. Bu fİkİr temelİn aklina yatmiŞ ve sonra temel: -bİr yil sonra yİne burda ayni gÜn ayni saatte buluŞalim, der. Aradan bİr yil geÇer dursun lİmuzİnİyle meydana gelİr. BİrkaÇ dakİka sonra Özel helİkopterİyle temel gelİr. Dursun temele: -temel sen nasil bu kadar zengİn oldun? Der. Temel: -ben de senİn gİbİ bİr fal makİnesİ yaptim. 10$ verİp elİnİ uzatiyosun ve makİne falina bakiyor. Dursun da: -ben de ayni Şeyİ yaptim ama sen nasil benden Çok kazandin? Temel: -makİneye 10$ verİp elİnİ uzatiyon ama elİnİ Çikarmak İÇİn 10$ daha vermen gerek, demİŞ. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|