|
Köşe Yazıları Beğendiğimiz yada kendi yazdığımız köşe yazılarını paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
07-01-2008, 11:46 | #1 |
EURO 2008'in Ardından
EURO 2008 hakkında neler düşünüyorsunuz? İzlenimleriniz? Size neleri öğretti? Hangi oyuncular parladı? falan filan..
Benim görüşlerim: *Artık ünlü yetenekli oyucular( İleriye Dönük oynayanlar) kendilerine önlem alınan maçlarda çok bişi yapamıyor. Örn: Arshavin (İspanya), Ronaldo (Tüm Maçlar) vb. * Bireysel değilde takım oyununu oynayan iyi futbolcular daha başarılı oluyor. * 90 dk oynanıp Almanların kazandığı oyun olmaktan çıktı * Türkiye maçlarında hakemler hala objektif olamıyorlar. * İtalya, Fransa ve Almanya futbolunun nasıl gerilediğini gördük. * Maçın özellikle Türkiye'nin maçlarında 90 dk olduğunu gördük Turnuvanın iyileri-kötüleri vs. Turnuvaya damga vuran takımlar: İspanya, Türkiye Hayal Kırıklığı Fransa, İtalya, belki Hollanda Turnuvanın en güzel maçı: Tabiki Türkiye-Çek Turnuvanın en zevksiz maçı Benim izlediğim Fransa-Romanya var Turnuvanın Yıldızları? Kimler Parladı vs. Bana göre bu turnuvada öyle büyük yıldız çıkmadı. Fakat bir çok oyuncu beğenildi. Arshavin eğer Hollanda maçındaki oyununu devam ettirebilseydi turnuvanın yıldızı olabilirdi. Öne çıkan oyuncular: SEMİH ARDA HAMİT Pepe Podolski Modric Zhirkov Arshavin Pavlyuchenko Buffon Van der Sar Sneijder Kuyt Casillas Ramos Senna Xavi Iniesta Torres Bunlar benim gördüklerim sizlerde ekleyebilirsiniz. Yorum bu kadar. Her yerde herkes yorumlarını yapıyor. Bende şimdi aklıma gelenleri yazdım. Sizlerden de yorumlar bekliyorum. |
|
|
|
07-01-2008, 11:52 | #2 |
arda gerçekten müthişti .
|
|
07-01-2008, 12:09 | #3 |
bnm favorim semihti digerleri de basarılı oldular
|
|
07-01-2008, 12:26 | #4 |