![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() gelin : aaaaaaaaa sertaç ne işin var senin masada
memur: nikah masasınaaaaaaaaaaaaa oturdun işteeeeeeeeeeeeeeee ............ gelin: ayrılırken ben seni hala seviyordum sertaç memur: artık çok geç tülin gelin: yok yaa geç sayılmaz aslında memur : ciddi misin gelin : kıy şu nikahı ne sevmesi be ben seni hiç sevmedim ki memur : unut kızım sen evliliği ben memur olduğum sürece mümkün değil vermem seni kimselere memur:ewt gelinle damatta geldi aha dududurrr o da ne yok artık huriyeee gelin:anaaa mahmuttttt damat:aşkım bu kim gelin:bi dur ismail memure se sen bu adamla mı evleniyosun gelin:beğenemedin mi memur:burda gül gibi ben duruken damat:aşkım bu kim gelin:bi dur yaaa ! mahmutt kıy şu nikahıda bitsin bu işkence hadeee damat:kıyma lan memur ben sorularıma cvp vermeyen karı istemem memur:aferin ismail kardeş bak doğru yolu buldun gelin:amaaa ismaillll memur: çiftleri alalım... +duvağımı kapatmak istiyorum selami -neden melek? + ne bilim nikahtan önce görürsen uğursuzluk olur, -saçmalama melek nikahtan önce yedim ben seni ne uğursuzluğu +hmmm ne bilim memur:meleeeek bu salakla mı evleniyosun? - + yok deneme yapıyodum memur: şimdi gelin ve damadı yerlerine alalım ( isimleri okur) gelin : aaaaa necati nasıl yaaaaaa memur: ben demiştim sana gün gelir devran döner diye gelin: necati ama amaa memur: bu nikah belediyenin bana verdiği yetkiyle biraz zor kıyılır |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|