![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
|
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() bugün biraz fazla yüklendim galiba erkeklere özür
![]() Erkekleri Mutfağa Sokmanın Yolları : * Çiçekli-böcekli-meyveli mutfak önlükleri yerine, Örümcek Adam, Terminatör, X-Man desenli önlükler yapılsın. * Fırın eldivenleri kaleci eldiveni gibi tasarlansın. * Çöp kutusu yüksekçe bir yere koyulsun; basket atmayı severler! * İsviçre çakısını da severler mesela; onun gibi birden fazla fonksiyonu bir arada sunan aletler üretilsin. * Televizyon mutlaka olsun ve öyle bir ayarlansın ki yalnızca Kurtlar Vadisi ve futbol maçları izlenebilsin. * Mümkünse porselen, kristal gibi ‘kırılgan’ maddelerden yapılmış kap-kacak bulundurulmasın! Demir çelik olabilir. * Deterjanı kendisi koyan, bulaşıkları kendisi yerleştiren ve uzaktan kumandayla çalışan bulaşık makineleri icat edilsin. * Ocağı yakmak için kullanılan çakmak Zippo olsun. *Mutfakta, internete bağlı bir adet diz üstü bilgisayar olsun ki makarna suyunun kaynamasını beklerken ayaküstü oyun oynayabilsinler. *Etrafta çerez dolu kaseler, küllük ve benzeri mühimmat bulundurmak faydalı olabilir. *Yemek kitaplarının dili değişsin, yeni bir mutfak terminolojisi oluşturulsun. “Bir tutam tuz” yerine “çakının ucuyla tuz” diye yazılsın mesela. *Tencere, tava, cezve gibi mutfak eşyaları yıldız futbolcu desenleriyle bezensin. (Takım kuracağım diye onlarca tencere almaya kalkabilirler, bu maddeyi yeterince büyük bir mutfağınız varsa dikkate alın). |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
#2 |
![]() Saol paylasım icin ben almim
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() aman yok ben mutfağımı seviyorum girmesin zaten
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() valla ya erkeklere mutfak teslim etmek kulağa pek hoş gelmiyo ama çok iyi aşçıysada asla çıkarmam
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ben degiiim yha sen yaparsın dimi kardii
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ben sevmem ayağımın altında birilerinin dolanmasını bide erkek bidee mutfağa gircek bidee yemek yapcak arada bir deniyorum ama sonrası daha eziyet oluyor tavsiye etmem...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() benim elimden gelemz o işler ya erkeklerden daha kötüyümdür desem
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() alısırsın kardii sıkma canını yha
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() üniversitede benle kalan yandı varya ne temizlik ne yemek anca dağıtırım ortalığı seviyorum ama dağınıklığı ya tertipli ortamda sıkılıyorum
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|