![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() Erkeklerin En Çok Söylediği Yalanlar
- Bu gece bir iş yemeği var. - Çok güzelsin - Evlencez senle, yeşil panjur olayına gircez! - İlk kez bu yatağa seninle gircez! - Sana hediye alcaktım ama geç çıktım işten - Telefonun şarjı bitmiş ya! - Arkadaşlarla sinamadaydık ondan kapatmıştım telefonu -Ben asla yalan söylemem! - Daha önce hiç böle hissetmedim -Hiç senin gibisini görmedim.. -İnanmıyorum bu kadar mükemmel olamassın -İlişkiye ara verelim yoruldum... (Dikkat aldatılma belirtisi) -Yoo kıza bakmadım ben hep öle bakarım etrafıma... -Tabii ki sana güveniyorum. - Kıza değil yanındaki çocuğa baktım valla. - Arkadaşlarla buluştuk kalabalık bi gruptu pek de kız yoktu zaten. - Annemler de seni cok sevmiş zaten. - Annenle babanı çok sevdim. - Evet katılıyorum sana güzel değil ama şirin (Taş gibi be neresi şirin!) - Evet bence de güzel bir kız değil! ( Yalarım yutarım) -Dün bütün gece seni düşündüm aşkım! -Sen çok farklısın! -Gözüm senden başkasını görmüyor! Bunu inkar edebilir misin? -Eski sevgilimle aramızda hiç birşey yok sacmalama! -Bir kızda aradığım tüm özeliklere fazlasıyla sahipsin! -Kendime güveniyorum da sana güvenemiyorum. (Çelişkiye bak!) -Zamana ihtiyacım var. (Biraz yavaş algılıyorsun galiba) -Ben futbolu hiç sevmem. (Yalaaann Genlerinde var.) -Sana yalan söylemek istemiyorum. (Aha direk yalan söylüyor) -Cebin pili bitti -Hediyeni alacaktım valla zamanım olmadı biliyorsun! -Hiç tek gecelik ilişkim olmadı! -Maçta bütün golleri ben attım! -Seni yarın ararım! |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|