sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > SAĞLIK - KADIN-ERKEK-CİNSELLİK > Erkeğe Dair...
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi


Erkeğe Dair... Erkekleri ilgilendiren herşeyi burada paylaşabiliriz...

 
 
Seçenekler Stil
Okunmamış 02-08-2010, 03:31   #1
Kullanıcı Adı
Hasret
Standart Erkekler Neleri Kafaya Takar?



Arkadaşlarınızın onun hakkındaki düşünceleri!
Onları en çıok korkutan şey arkadaşlarınızla tanışmak. Çünkü arkadaşlarınızın onu sevmesini ve düzgün biri olduğunu düşünmelerini ister.

Sevgiliniz sizi gerçekten önemsiyorsa arkadaşlarınızın yanında olduğundan farklı görünüp rol yapmayacaktır. Bu şekilde doğal davranırsa ilişkinizde geleceğe yatırım yaptığını düşünebilirsiniz.

Ayakkabılarınızın rahatlığı!
Bir erkek sadece ayakkabılarınıza bakarak bile gecenizin nasıl geçeceğini tahmin edebilir. Yüksek topuklu ve sivri burunlu bir ayakkabı giydiğiinizde gece boyunca oturduğunuz yerden kalkamayacağınız anlamına gelir.

Eğer biraz kısa olmayı göze alıp, düz bir ayakkabı giyerseniz; dans edebilir, karaoke yapabilir hatta bir bara gidip geç saatlere kadar takılmaya hazırsınız diye düşünür. Rahat ayakkabılar giyin ki ilişkilerinizde adımlarınızı sağlam atın.

Aldığı çiçeklerin solması!
Bir erkeğin size çiçek vermesinin nedeni; yaşadığınız ilişkide duyduğu heyecanı sizinle de paylaşmak istemesidir.

Çiçekler; sevgiliniz yanınızda olmadığında, salonunuzda veya evinizin baş köşesine onu temsil eder. Eğer o çiçeklere iyi bakmazsanız, ilişkinize olan inancınızı yitirdiğinizi düşünebilir.

Doğum günleri!

Sevgilinize doğum gününde dünyaları almanız gerçekten çok ince olduğunuzu gösterir. Ama aslında erkekler o güz özel hiç bir şey yapmak istemezler. O güne özel hiç bir plan yapmayın. Ama isterse eğlenmeye de hazır olun.

Çantanızın marka olup olmadığı!
Giyim kuşamınıza gösterdiğiniz özen hiç bir dikkatli erkeğin gözünden kaçmaz. Ancak pek çok erkek için önemli olan uyum içinde giyinmiş olmanızdır.

Küçük bir servet harcayarak aldığınız pek çok aksesuarın markasından haberdar bile olmaması ihtimalini aklınızdan çıkarmayın.
Hasret isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz aktif değil dir.

Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı


Saat: 04:34


lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum SEO by Zoints
SonForum.org 2007-2025

2007-2025 © SonForum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı