![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() Ergenekoncusun dediler iktidarı vermediler
Rampaların ustasıyım 1 Numara''nın hastasıyım. Ergenekon dediğin nedir ki gülüm ben senin için Gladyo''yu bile göze almışım Nalet olsun içimdeki çete sevgisine Hatalıysam Silivri''de görüşelim Yakamoz Sarıkız Ayışığı darbeden mi geliyon tugayın yakışığı Kazancımız bilek zoru Allahım sen bizi 13. dalgadan koru! Yiğit kavgasız Ergenekon dalgasız olmaz Nazar etme ne olur çalış senin de iddianamen olur Elimdeki keleş belimdeki mermiler kadar yakınsın bana Jitemlim Yollar gidişime kızlar bomba atışıma hasta. Kamyoncu lokantası değil cezaevi yemekhanesi Eylemde seçiciysem günahım ne? Perinçek de sollardı Silivri yollarında değil senin kollarında öleyim. O şimdi hapiste… Tehlikeli araç 1 Numara sağolsun Bir sana bir de GATA''nın sabah uykusuna hastayım. Gönlünde yer yoksa bana güzelim fark etmez ben GATA''ya da giderim Tek rakibim Gladyo Herkes sanıyor ki hastayım oysa Silivri''de mapustayım Gaz fren şanzıman; cephanesiz halim duman En hakiki mürşit turşucu Hurşit Aramasın gözler onu o şimdi tutuklu Özkan Haberal Perinçek; yine efkarlandın bi fırt çek Sen sus eylemin konuşsun Ömür biter saklanan cephaneler bitmez... Dünya dikenli bir hayat hep Ergenekoncularda mı kabahat ? Duanla mı yaşadım ki iddianla öleceğim? Silivride yer yoksa güzelim Ben İmralıya giderim. Ergenekon gidişimeHurşit duruşuma hasta Karayollarında değil hakimin kollarında öleyim. Silivride sessiz bir hayat seni sevende kabahat. Sen sus avukatların konuşsun. Ergenekoncuyum ama para bende Miras değil örgüt parası |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|