![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() Adam O Kadar Fakirmiş ki Virajı Bile Alamamış...
************************************************** ******** -Bir fille televizyon arasında ne fark vardır? -Bilmem... -Öyleyse hemen öğrenmeye bak, yoksa sana bir fili televizyon diye yutturabilirler. ************************************************** ******** 4. Murat neden intahar etmiş? İlk üçe giremediği için... ************************************************** ******** 8 Zayıflı Bir Karne Bulan , İnsaniyet Namına Çöpe Atsın.. ************************************************** ******** Adam Hindistan sokaklarınada dolaşırken başına BUDA heykeli düşmüş."Başıma buda mı gelecekti" demiş.. ************************************************** ******** Adam kızmış... İstemeye gelmişler... ************************************************** ******** Adamın biri büyük kızını ellere küçük kızınıda ayaklara vermiş. ************************************************** ******** Adamın biri tuvalete yapmış karısı da baloya gidememiş. ************************************************** ******** Akıllı Olup Dünyanın Kahrını Çekeceğine Deli Ol Dünya Senin Kahrını Çeksin! ************************************************** ******** Alkol yavaş yavaş öldürür. Kimin acelesi var ki? ************************************************** ******** Allah yürü ya kulum dedi ben de arabamı sattım... ************************************************** ******** Allah'ım! Kendim için bir şey istiyorsam namerdim. Sen anneme güzel bir gelin nasip et... ************************************************** ******** Almış eline bir çiçek, "sevecek, sevmeyecek" Ulan eşşoleşşek çiçek nerden bilecek..? ************************************************** ******** Amaaaan. 10 dakika nedir ki? 5 dakikada geçer... ************************************************** ******** Anasına Bak, Babasından Dayak Ye... ************************************************** ******** Asansör bozuk. En yakın asansör karşı binadadır... ************************************************** ******** Aşk havuzuna aptallar düşer, ama beni ittiler! |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|