![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() DÜŞÜNÜYORUM
Temel, ingiliz ve alman bir yarışmaya katılırlar.Yarışmaya göre kim en büyük yalanı atarsa Birinci olacak. İngiliz gelir: -Romayı ben yaktım der. Seyirciler bravo bravo diyerek alkışlarlar. Alman gelir: -Ben Nil nehrini bir dikişte içerim der.Seyirciler yine bravo bravo diyerek alkışlarlar.Sıra bizim temele gelir. Temel: -Bir dakika düşünüyorum der.Seyirciler büyük bir coşkuyla alkış tutarlar ve temel yarışmayı kazanır. Bunun Şoförü Papa Birgün papa limuziniyle gezintiye çıkmış.Bir süre sonra papa sıkılmış ve şoförüne: -Birazda ben süreyim demiş. Şoför: - Ama nasıl olur der. Fakat papayada karşı gelemez. Papa direksiyona geçer ve biraz hız yapar,bunu gören bir trafik polisi hemen aracın yolunu keser.Papa camdan dışarı bakar, trafik polisi bu olay karşısında hemen motorunun yanına koşar ve amirine: -Amirim ben büyük bir hata yaptım der. Amiri: -Yoksa bir bakanmı durdurdun der.Polis: -Hayır bu dahada büyük birisi. Amiri: -Yoksa başbakanımı durdurdun der. Polis -Hayır amirim bu daha da büyük birisi olmalı bunu şoförü papa |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
#2 |
![]() güzel
![]() |
|
![]() |
![]() |