![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() DIŞ POLİTİKA> >> >> >> >> >>
> > >Abdullah Gül, Dışişleri Bakanlığı koltuğuna oturunca,bürokratları > >çağırmış > >ve 'Bana, ülkelerin dış politika anlayışları hakkında bir rapor > >hazırlayın' > >demiş. İki gün sonra bir dosya getirmişler önüne. > >Bakmış,içinde tek bir > >yaprak ve üzerinde 10-15 satır yazı. Şaşırmış> > > >önce ve 'Bu ne?' der gibi dudaklarını büzmüş, sonra okumuş.> >'Suudi > >Arabistan'ın Riyad şehrinde, farklı ülkelerden gelen bir turist > >grubu, > >bir dinlenme yerine giderek buz gibi kola ısmarlamışlar. Kolalar > >gelince > >bardaklarında birer karasinek olduğunu farketmişler.> >> >İNGİLİZ, başka > >bir bardakta yeni bir kola istemiş.> >> >İSVEÇLİ, aynı bardakta yeni bir > >kola istemiş .> >> >FİNLANDİYALI, sineği bardaktan çıkardıktan sonra kolayı > >içmiş .> >> >RUS , kolayı sinekle birlikte içmiş .> >> >ÇİNLİ, sineği > >yemiş, kolayı içmemiş .> >> >YAHUDİ, sineği yakalayıp Çinli'ye satmış.> >> > > >JAPON, değerlendirilmek üzere, sineği Tokyo'ya göndermiş.> >> >YUNANLI, > >kolanın yarısını içtikten sonra itiraz ederek yeni bir kola > >istemiş.> >> > > >NORVEÇLİ, kolayı içtikten sonra bardaktaki sineği balık yemi olarak > > > >kullanmış .> >> >İRLANDALI, sineği ezip kolayla karıştırmış ve İngiliz'e > >içirmiş.> >> >AMERİKALI, 5 milyon dolarlık tazminat davası açmış. Arabistan > >hükümeti, > >özür dileyerek, 10 milyon dolar tazminat ödemiş.> >> >Bakan , > >bıyık altından gülerek rapordan hoşlandığını belirtmiş. 'İyi, güzel > >de, > >bu turist> >grubunun içinde bizden biri yok muymuş?' diye sormadan > >edememiş. 'Varmış > >efendim' diye> >cevaplandırmışlar. Bakan devam etmiş, > >'Peki, o zaman, O ne yapmış?'. > >Bürokratlar biribirinin yüzlerine > >bakmışlar. İçlerinde en tecrübeli olanı, > >bir adım öne çıkıp,> >cevap > >vermiş ,> >> >'TÜRK, olayı şiddetle kınamis.> >> :c030: |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|