|
Galatasaray Aslanlarla alakalı tüm haber ve yorumlar burada. |
Seçenekler | Stil |
10-25-2010, 00:11 | #1 |
Derbide gülen yok:Fenerbahçe 0-0 Galatasaray
Galatasaray'ın fark yiyeceği söyleniyordu derbi öncesi. Ancak sahaya taş gibi bir takım çıkaran Hagi, Saraçoğlu'ndan bir puan çıkarmayı başardı
Derbi maç öncesi spor kamuoyunun büyük çoğunluğunun açık ara favori gösterdiği ev sahibi Fenerbahçe, ezeli rakibini yenerek, herhangi bir sürprize olanak tanımak istemiyordu. Eksik oyuncusu bulunmayan sarı lacivertlilerin tek amacı 11 yıllık geleneği sürdürmekti. Ankaragücü yenilgisi sonrası Frank Rijkaard ile yollarını ayırarak takımın başına efsanevi futbolcusu ve eski teknik direktörü Gheorghe Hagi'yi getiren Galatasaray ise derbiye ''dönüm maçı'' gözüyle bakıyordu. Sarı kırmızlı ekipte sakatlığı süren takım kaptanı Arda Turan ile kırmızı kart cezalısı kaleci Ufuk Ceylan derbide takımlarını yalnız bıraktı. Ayrıca Kewell, Baros, Gökhan Zan ve Aydın Yılmaz'ın da sakatlıkları bulunuyordu. Tüm bu gelişmelerin gölgesinde başlayan derbiye müthiş bir presle başlayan Galatasaray, ilk pozisyonunu 5. dakikada Pino ile buldu. Elano'nun harika pası sonrası çaprazda topla buluşan Kolombiyalı, Volkan'ı çalımlayıp kaleye gönderdi ama Gökhan Gönül çizgiden çıkardı. Rakibine hiç fırsat tanımayan Galatasaray, 12. dakikada birkez daha Pino ile gole çok yaklaştı ama Volkan kornere çelmeyi başardı. Sarı kırmızlı ekibin ilk yarıdaki 3. önemli pozisyonunda Neill ceza sahası çizgisinden mükemmel vurdu ama Volkan aynı güzellikte çıkardı. sarı lacivertli ekibin beklenenin aksine önemli bir fırsat yakalayamadığı ilk yarı 0-0 beraberlikle tamamlanırken Pino-Elano-Misimovic ve Cana'nn müthiş presiyle dikket çeken isimler oldu. İkinci yarıya Fenerbahçe biraz daha etkili başladı. 50. dakikada Niang, seri çalımlarla ceza sahasına girdi, vuruşunda Aykut'tan seken topu Servet uzaklaştırmak istedi, yine Aykut'a çarpan top kornere gitti. Kalan bölümde Galatasaray defansif bir anlayışla mücadele ederken, Fenerbahçe'nin baskısı sonuç getirmedi ve karşılaşma 0-0 sona erdi. Böylece Fenerbahçe'nin Kadıköy'deki 11 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Ayrıca 1982'den bu yana sarı lacivertliler ilk kez bir Galatasaray maçında goL atamadı. Kanarya mutlak favori çıktığı derbide bu skorla 1 puan çıkartıp 17 puana yükseldi.. G.Saray ise puanını 13 yaptı... |
|
|
|
10-25-2010, 00:23 | #2 |
|
|
10-25-2010, 13:17 | #3 |
gülen olmaz mı hiç iddaa çok pis para kaldırdı
|
|
10-25-2010, 22:07 | #4 |
tutturan oldumuki.bizim tahmin yarışmasında bile tek sıfır ben demişim:
|
|
10-26-2010, 14:03 | #5 |
bayiinin sahibi söyledi; fenere 100 basıldıysa galatasaraya 10 basılmış tek maç olarak. fakat beraberlik oynayan hiç olmamış
|
|
10-26-2010, 14:41 | #6 |
keşke ben oynasaymışım::
|
|
10-26-2010, 14:48 | #7 |
Bende gs ye 20 lira basmıştım,bayide tekdim.Ama az kalsın 2 oluyordu maç alıyorudm parayı.
|
|
10-26-2010, 14:55 | #8 |
manchester
manisa 2-3 lazio 2-3 dortmund 2-3 mainz h2 fener h1 bu kupondan sadece fener tutmadı. ne şans ama 10 yılda bir oldu, o da beni buldu cumartesi akşamı da st etienne'den payet son dakikada penaltı kaçırdı. o kupon da öyle yattı. perşembe juventus, çarşamba valencia geçen haftaki tüm kuponlarımı günlük yaptım, hepsi de kuponlardaki son maçlardan yattı. bundan sonra kupın yaptıktan sonra oynarken son maçı silip öyle oynucam |
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|