![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() 1- Tuvalette bagira bagira kara sevda adli sarkiyi soylemek, tuvalette arabayla oynayip klozete dusurmek
2- ßisiklet sürerken hava atcam diye akrobatik hareketler yapmak sonrada kafayı gözü dagıtmak. 3- Ayakkabilari surekli olaraktan ters giymek. 4- Yollarda yabanci dil konusuyomus gibi yapmak ve konusulanin daha cok Arapaca ya da Çinceye benzedigini bilmemek. 5- Annenin ic diye verdigi sutu lavaboya dokmek fakat doktukten sonra suyla izleri yok etmeyi dusunememek. 6- Salıncakta sallanmakta olan abinin önüne mal gibi koşarak çıkmak ve akabinde sağlam bir salıncak darbesiyle kafayı gözü yarmak suretiyle hastanelik olmak... 7- İstop oynarken tutulan rengi bulmak ugruna sokaktan gecen insanlarin ustune atlayip 'tuttum tuttum' diye bagirmak 8- ßuyuk kardesler kucuk kardese vurunca buyuk kardesı anneye dovdurmek 9- Evde ilk kez yalnız kalındıında yangın çıkarmaya teşebbüs etmek 10- Tren gelirken raya kulak dayayarak sesini duymaya çalışmak 11- Asfalta, yol ortasına yatmak 12- En yakın arkadaşla kuzen ya da kardeşmişiz numaras yapmak 13- Alman numarası yapmak (türk olmayan alman dır mantığı) 14- ßütün geceyi oynanacak oyunu seçmeye çalışarak geçirip aileler evlere giderken "ama biz daa yeni başlıyoduk" demek 15- Aileler kapıda vedalaşırken "susadım" yada "acıktım" diyerek su içmek, ekmek yemek suretiyle herkesi 10 dakka kapıda bekletmek 16- Arabada arkadaşın annesi tarafında eve bırakılmaya götürülürken ön koltuklara asılarak arabanın daa yavaş gitmesini sağlamak suretiyle daa çok vakit geçirildini sanmak 17 - En yakin arkadasla ayni tip kiyafetleri giyip, birlikte dolasmak. 18- ßalkondan su dolu balonlar atmak suretiyle alt kattaki saksıları kırmak ve bundan yılmamak onlar yenisini koydukça tekrar kırmak 19- Parfum ve cakmakla kara sinek pesinde kosmak, karınca yuvalarına daha onceden yapılan ispirto kolonya ve aseton karısımını dokup yakmak |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|