![]() |
|
Liseler ve Üniversiteler Lise ve üniversite ilgili her paylaşım burada. |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() Okulumuz 1967–1968 öğretim yılında koruma derneği tarafından kiralanan ahşap bir binada 110 öğrencisi ile Akşam Kız Sanat Okulu olarak öğrenime açılmıştır. ![]() Okulumuz 1967–1968 öğretim yılında koruma derneği tarafından kiralanan ahşap bir binada 110 öğrencisi ile Akşam Kız Sanat Okulu olarak öğrenime açılmıştır. ![]() 1969–1970 Öğretim yılında yine koruma derneği tarafında yaptırılan okul binasında 10 öğrencisi ile kız sanat ortaokulu açılmış ve 1970–1971 öğretim yılında da eski binadan taşınarak pratik kız sanat okulu öğrencileriyle çalışmaya başlamıştır. 1980–1981 Öğretim yılında Kız Meslek Lisesi olmuş, ortaokul Namık Kemal İlkokulunda eğitim öğretim yapmıştır. ![]() ![]() Çineli hayırsever vatandaş Mehmet Emin Ünal tarafından 7 derslikli ek binanın temeli 14 Ekim 1986 yılında atılmış olup, süratli bir şekilde bina tamamlanarak 9 Şubat 1987 tarihinde yeni bir bina eğitim-öğretime hazırlanmıştır. 2006–2007 Eğitim öğretim yılı 14 Nisan 2007 tarihinde Çineli hayırseverimiz Mehmet Emin ÜNAL tarafından bahçemize yaptırılan yeni binamız 2007-2008 Eğitim Öğretim yılından itibaren Anadolu Kız Meslek Lisesi, Kız Teknik Lisesi ve Kız Meslek Lisesi olarak 12 derslikli binamızla eğitim öğretime başlamıştır. Yeni binamızın zemin katı idari bölüm ve uygulamalı ana sınıfı olarak kullanılmaktadır. 1. katında ise öğretmenler odası, 23+1 Bilgisayarı bulunan Bilgisayar Laboratuvarı, Konferens Salonu ve sınıflar bulunmaktadır. Eski binamız ise Giyim atölyesi, Kesim atölyesi, Nakış atölyesi, El sanatları atölyesi, Resim grafik atölyesi, Yiyecek içecek hizmetleri bölümü atölyesi, Kuaförlük atölyesi yer almaktadır. Bilgisayar laboratuvarı, tüm idari odalar, öğretmenler odası ve 105 kişiye hizmet verebilecek konferans salonumuzda internet ağı bağlantımız var olup öğretmen ve öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur Okulumuz Aydın-Muğla karayolu üzerinde TopÇam şişeleme fabrikası, kapalı spor salonu, Yüksel Yalova Stadı ve Çine devlet hastanesi yanında yer almaktadır. Okul bahçesinde 4 yıl önce ağaçlandırma çalışmaları yapılmış 110 çam fidanı dikilmiştir. Okulumuzda 2005-2006 Eğitim öğretim yılında 85 öğrenci eğitim öğretim görmekteyken 2006-2007 eğitim öğretim yılında bu sayı yapılan tanıtıcı çalışmalar sonucu 130 öğrenciye çıkarılmıştır.2007-2008 Eğitim Öğretim yılında bu sayı 186'ya ulaşmıştır. ADRESİMİZ Şevketiye Mah. Menderes Bulvarı Topçam Şişeleme Fasrikası Yanı Çine/AYDIN TEL : 0 256 711 61 41 FAX : 0256 711 93 92 e-posta : [email protected] |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|