|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
07-18-2008, 13:54 | #1 |
Buruk Bir Yalnızlık Şiiri....
Gideceksin değil mi?
Beni bu hallerde bırakarak Bir kuş gibi avuçlarımın arasından uçacaksın Bilmelisin ki, Bırakırsan bir ben kalırım gecenin koynunda Uyumasını bilmeyen bir ben. Bırakacaksan, ki bırakacaksın Yüreğimdeki fırtınalarla Gözyaşımdan oluşan sellerde bu tertemiz Fakat tek taraflı aşkı alabora etmemek için Yine de deliler gibi çabalayacağım bilesin Şimdi çekinmeden söyle yeni bir sevgili bulduğunu Onu benden daha çok sevdiğini Bana beslediğin sevgiyi çocukça bellediğini Tam da bu gün söylemek istediğini Yani sevgililer gününde beni ellerinle Yabana atmak istemeni çekinmeden söyle . Artık dönmeni beklemek Ölümü beklemekten daha beter Bir yemin ettim tertemiz aşkıma Seviyorum dedim. Ölene dek seveceğim Eğer etmeseydim bu yemini Ölümü beklemek daha beter olacaktı belki. Bilesin ki her şarkıda sen varsın. Notaları deşifre etmeye çalışırken, Ayrılığın kelepçesi aşkımı nasıl da sıkar? Sıkar da aşkımı da bedenimi de karabasanlara sunar Mahkumum yalnız kuytularda Uzun zaman hasret kalmanın düşünceleri Her gece çocuklar gibi ağlatır beni Ben çok mutsuz çok umutsuzum bugünlerde, bilesin. Hiç değilse bir haber sal da mutlu olduğuna dair Bu küçük sevinç müsvettenle Bir nebze olsun ben de mutluluğu deneyim. Olmayacak duaya ben de amin diyeyim FATIH KUYUCU |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|