![]() |
|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() Hangi yanından tutsam
Elimde kalır bu deli sevda İçimde bir sırça mabetsin Dokunsam herşey tuz buz olacak Dokunmasam...olan olacak... Ne bir beratı var gözlerindeki esaretimin Ne de tahliyesi bu sürgün hasretliğin Ne gönül söz dinliyor , ne akıl alıyor bu derdi Yorgun düştüm inan artık med cezirlerden Sensizlik yokuşunda yüreğim durdu, duracak Yalvarırım bir şey söyle, bir yol göster Bu hâl nerde ,ya da nasıl son bulacak Çare bile çaresiz kalır , benim sensizliğimde Yetmiyor gerçekler bir düş kurmaya bile Hadi seni yüreğime gömdüm diyelim Hasretini sakladım kapkara bir geceye Ya gözlerin ,ya gece mührü gözlerin Onlar hala bende içimde ta derinimde Gözlerimdeki hüzün , ve bir iç ağrısı şimdi İlk ve son bakışından kalan hediye Un ufak oldu bu yükün altında yüreğim Ve neyi koysam çekmedi akıl denen küfeye Bilmem ki seni çıkarsam sen den Bir şey kalır mı benden geriye... Hangi yanından tutsam elimde kaldı Bu deli sevda... Sattım karanlık gecelere uyku yerine Hüzünlü hasret türkülerine tel diye astım Gözlerimden döküp yağmurlara kattım Üste canım verdim yine alan olmadı... Hangi yanından tutsam elimde kaldı İçimde kaldı bu deli sevda... alıntı |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|